Gündem Sibirya kurtlu hırsızlık çetesi çökertildi

Sibirya kurtlu hırsızlık çetesi çökertildi

Paylaş
Sibirya kurtlu hırsızlık çetesi çökertildi

Batman'da çeşitli tarihlerde hırsızlık yaptığı tespit edilen 4 kişilik hırsızlık şebekesi, polisin operasyonuyla çökertildi. 4 şüphelinin hırsızlık yaparken yanlarında bulundurduğu Sibirya kurdu cinsi köpek de polisler tarafından karakol girişine bağlandı

Batman’da polis, hırsızlık olaylarının son günlerde artması üzerine önceki gece harekete geçti. Şüphelileri bulmak için kent sokaklarında devriye gezen Asayiş Şube ekipleri, kendilerini görünce kaçmaya başlayan 4 kişiyi takibe aldı. 4 şüpheli, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı, M.N.A., V.B., A.F. ve Ö.T. adlı şüphelilerin üzerinden çaldıkları, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çıktı.

4 şüphelinin daha önce de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığını tespit eden polis, Sibirya kurdu cinsi bir köpeği de hırsızlık yaparken yanlarında bulundurduklarını belirledi. Şüphelilerin, köpek için "Gözcülük yaptırıyorduk" demeleri, polisi şaşırttı.

Hırsızlık şüphelilerinin sorgulamaları devam ederken, köpek de Yıldız Işılakça Polis merkezi girişine iple bağlanarak, gözetim altına alındı.

Arif ARSLAN/ BATMAN, (DHA)