Spor Şifo, Kartal'ı üzdü: 1-0

Şifo, Kartal'ı üzdü: 1-0

Paylaş
Şifo, Kartal'ı üzdü: 1-0

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar'ın efsane ismi Mehmet Özdilek, bu sonuçla bir takımın başında Beşiktaş'ı ligde ilk kez yenmeyi başardı

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanına konuk oldu. Siyah-Beyazlı takım, Ermin Zec'in golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Siyah-Beyazlılar maçın başında erken bir oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı. Ersan Gülüm, 7. dakikada Jimmy Durmaz'ın sert şutuyla yerde kaldı ve sakatlanarak yerini Escude'ye bıraktı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Gençlerbirliği kalesinde önemli fırsatlar yakalayan Beşiktaş, bu fırsatları değerlendiremedi ve 21. dakikada kalesinde beklenmedik bir gol gördü. Gençlerbirliği atağında Beşiktaş ceza sahası içinde topla buluşan Ermin Zec, topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Soyunma odalarına Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'le başladı. 56. dakikada Beşiktaş'ta Gökhan Töre oyundan çıkarken yerine Mustafa Pektemek dahil oldu. 77'de bir oyuncu değişikliği daha gerçekleştiren Slaven Bilic, Serdar Kurtuluş'u oyundan alırken yerine Ömer Şişmanoğlu'nu soktu. Ancak Bilic'in hamleleri sonuçsuz kaldı ve Beşiktaş, Gençlerbirliği'ne deplasmanda 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Haberin Devamı