Türkiye (Son Dakika) Silahla market basıp 1500 lira gasp ettiler

Silahla market basıp 1500 lira gasp ettiler

Paylaş
Silahla market basıp 1500 lira gasp ettiler

Adana'da silahlı 3 kişi, girdikleri markette çırak olarak çalışan 18 yaşındaki N.T. ile 15 yaşındaki E.U'yu yere yatırıp etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık bin 500 lirayı gasp ederek kaçtı

Biri pompalı tüfek ve birisi tabanca taşıyan yüzleri maskeli 3 kişi, işyeri sahibi Mehmet Ali Yazdağ’ın marketin arka kısmında bulunan tuvalatte olduğu sırada markete geldi.

Haberin Devamı

SİLAH DOĞRULTUP YERE YATIRDILAR

Markette bulunan ve boş zamanlarında çırak olarak çalışan Akkapı Endüstri Meslek Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi N.T. ve Cemil Nardalı İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi E.U’yu silahlarını gösterip yere yatıran 3 kişi, daha sonra marketin yazar kasasını açarak içindeki yaklaşık bin 500 lirayı ve raflardaki sigaraları aldı.

Yaklaşık 1 dakika iş yerinde kaldıktan sonra yaya olarak dışarı çıkan gaspçılar, koşarak marketin yaklaşık 100 metre ilerisinde bekleyen ve plakası bez parçası ile kapatılmış gri renkli bir otomobile binerek kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASI SOYGUNU GÖRÜNTÜLEDİ

Market çırağı N.T. ve E.U., ise şoku atlattıktan sonra, tuvaletten çıkan ve yaşananlardan habersiz olan işyeri sahibi Mehmet Ali Yazdağ’a durumu anlattı. Yazdağ’ın ihbarıyla gasp olayının yaşandığı markete çok sayıda polis sevk edildi.

Haberin Devamı

Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çıraklardan olayla ilgili bilgi alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de markette inceleme yaptı. Markette 3 ayrı güvenlik kamerası bulunduğu ve yaşananların saniye saniye görüntülendiği belirtildi. Polis, tüm kentte kaçan zanlıları arıyor.

Yusuf BAŞTUĞ/ ADANA, (DHA)