Gündem Şile'de denize girmek yasaklandı!

Şile'de denize girmek yasaklandı!

Paylaş
Şile'de denize girmek yasaklandı!

İstanbul Şile'de olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı...

Şili Kaymakamlığı tarafından ilçe sınırları içinde havanın rüzgarlı ve denizin dalgalı olması nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Haberin Devamı

"BİRİ KAYBOLDU DİĞERLERİ KURTULDU"

Sabah saatlerinde 3 genç serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra 25 yaşlarında olduğu öğrenilen Suriyeli Louhey Balhawan dalgalara kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine ambulans, sahil güvenlik, arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayı gören bir vatandaş "Su bunları sürükleyerek götürdü. Bir tanesi kayboldu, diğerleri kurtuldu" diye konuştu. Suriyeli gencin cesedi saatler sonra bulundu.

GÖREVLİLER MEGAFONLA ANONSLAR YAPTI

Cankurtaran ekipleri ve görevliler dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Plajın etrafına şerit çekilerek vatandaşlar deniz kenarından uzaklaştırıldı.

AĞVA'DA DA BİR GENÇ KIZ DENİZDE KAYBOLDU

Şile Ağva’da sıcak havadan bunalıp kız kardeşiyle birlikte denize giren Kezban Kocalı dalgalara kapılarak kayboldu. Olay dün öğle saatlerinde Şile Ağva’da bulunan bir koyda meydana geldi. İki kız kardeş ailesiyle birlikte piknik yapmak için gittikleri koyda denize girdi. Bir süre sonra dalgalara kapılan genç kızlar çığlık atmaya başladı. Kıyıda bulunan baba kızlarının sesini duyu denize koştu.

Haberin Devamı

İlk olarak Kezban Kocalı’yı kurtaran baba kızını kıyıya çıkardıktan sonra diğer kızı Elif Kocalı’yı kurtarmak için denize döndü. Bu sırada kardeşinin çığlıklarına dayanamayan Kezban Kocalı, tekrar denize koştu. Dalgaların arasında kaybolan Kezban Kocalı’dan dünden bugüne haber alınamıyor. Elif Kocalı ise Şile Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavisi devam eden Elif Kocalı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, Kocalı için dün başlayan arama kurtarma çalışmaları bugünde devam ediyor. Acılı aile kızından haber alabilmek için gözyaşları içinde bekleyişini sürdürüyor.