Türkiye (Son Dakika) Şile ve Kandıra'da acı haberler peş peşe geldi!

Şile ve Kandıra'da acı haberler peş peşe geldi!

Paylaş
Şile ve Kandıra'da acı haberler peş peşe geldi!

Şile'de denizde kaybolan 5 kişiden biri kurtarılmış, birinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Sabah saatlerinde Kızılcaköy plajından denize giren ve kaybolan 14 yaşındaki gencin de cansız bedenine ulaşıldı. Şile'de öğle saatlerinde devam eden arama çalışmalarında ise dün sabah saatlerinde denizde kaybolan 17 yaşındaki Bedirhan Mengi'nin de cansız bedenine ulaşıldı. 1 kişinin arama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan bir acı haber de Kocaeli’nin Kandıra ilçesinden geldi. Serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılan Özcan Demir’in (22) cansız bedenine ulaşıldı.

Dün sabah saatlerinde Şile'de denize giren 5 kişi dalgalara kapılarak gözden kaybolmuştu. Şile Kaymakamlığı'nın açıklamasına göre dün 1 kişi kurtarıldı, bir kişininse cansız bedenine ulaşıldı. Bu sabah saatlerinde Kızılcaköy plajından denize girerek kaybolan 14 yaşındaki A.A'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin Devamı

17 YAŞINDAKİ BEDİRHAN MENGİ'NİN CANSIZ BEDENİ DENİZDEN ÇIKARILDI

Şile'de dün denizde kaybolan 3 kişi için ara verilen arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde başladı. Ayazmaköy Plajından denize giren ve kaybolan 14 yaşındaki A.A'nın cenazesine ulaşılmıştı. Öğle saatlerinde, 17 yaşındaki Bedirhan Mengi'nin de cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeyi gören yakınları ayakta durmakta zorlandı. Bedirhan Mengi'nin cenazesi Yeni Şile Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

"DÜN GECEDEN BERİ BURADA BEKLİYORUZ"

17 yaşındaki Bedirhan Mengi'nin İzmir'den gelen dayısı Ethem Mintaş "Dün geceden beri burada bekliyoruz, perişan durumdayız. Dün sabah haberi alınca İzmir'den geldik" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ÇARESİZCE BEKLİYORUZ"

17 yaşındaki kayıp gencin diğer dayısı İbrahim Mintaş "Dün 07.30 sıralarında girmişler, gözden kaybolmuşlar, biz dün akşam 7'de geldik, gecede buradaydık. Çaresizce bekliyoruz" dedi.

DALGALARA KAPILIP KAYBOLAN ÖZCAN'IN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılan Özcan Demir’in (22) cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, dün sabah saatlerinde Bağırganlı sahilinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için denize giren Özcan Demir, bir süre sonra dalgalar arasında gözden kayboldu. Arkadaşlarının kaybolduğunu görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi’ne bağlı cankurtaranlar denizde arama çalışması başlattı.

Dün havanın kararmasıyla birlikte ara verilen çalışmalar, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Çalışmalarla Özcan Demir’in cansız bedeni, denize girdiği yerden yaklaşık bir kilometre açıkta su üstünde bulundu. Kurtarma ekipleri tarafından sahile çıkarılan Özcan Demir’in cansız bedeni morga götürüldü.

Yalın ONAT - Nurcan KIRCALI - Feridun AÇIKGÖZ / DHA