Yaşam SİMMDER'den halka yönelik umre ödüllü sınav

SİMMDER'den halka yönelik umre ödüllü sınav

Paylaş
SİMMDER'den halka yönelik umre ödüllü sınav

Sancaktepe İmam Hatipliler Derneği (SİMMDER),7.Umre Ödüllü İslami Kitap Okuma Yarışması kapsamında halka yönelik umre ödüllü sınav gerçekleştirdi

Samandıra Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen sınava binlerce vatandaş katıldı. Simmder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Özkan ise, sınava katılan adayları tebrik ederek, bu sınavların gerçekleşmesinde emekleri olan Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail Erdem, SİMMDER Onursal Başkanı Hamdullah Arvas ve SİMMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Küçek'in selamlarını iletti.

Sınav öncesi adaylara açıklama yapan SİMMDER Dernek Sözcüsü Bayram İkiz, SİMMDER olarak bu yıl 7.sini gerçekleştirdikleri sınavlar hakkında bilgiler verdi. 3 ayrı kategoride yaptıkları yarışmalarda, Sancaktepe ilçesindeki İmam Hatip Ortaokul Öğrencilerine, Lise Öğrencileri ve Kardeş İlleri Olan, Diyarbakır, Bingöl, Kars, Hakkari, Tunceli ve Bilecik Söğüt İmam Hatip Lisesinde de bu yarışmaları yaptıklarını kaydeden Bayram İKİZ, Bu kategorilerde toplam 21.252 öğrencinin sınava girdiğini belirtti.

Adayların salona alınması ile başlayan sınav heyecanı 90 dakika sürdü. Sınavlar neticesinde 45 kişi Umre ödülünü, yüzlerce kişi farklı ödülleri 7 Mayıs Pazartesi günü saat:11.00 da Sancaktepe Taha Akgül Spor Kompleksinde yapılacak olan ödül töreninde alacak.

Haberin Devamı