Siyaset 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikeceğiz
Paylaş
2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı’nda konuştu. Erdoğan “Bu kadro inşallah 2023’te bir kez daha bayrağı zirveye dikecek. Küresel baronlara, emperyalist çetelere, finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz” dedi. / Cem Kerpiççiler- Posta

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ çalışmasının ardından, 32 bin sandıkta görev alacak 96 bin görevlisini, NEF Stadyumu’nda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programla buluşturdu. Sabahın ilk saatlerinden itibaren stadın çevresini dolduran AK Partililer coşku içinde Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını bekledi. Gün boyunca nerdeyse kimsenin elinden cep telefonu düşmedi. Çocuğu, genci, yaşlısı selfie çekerek stadyumda olduklarını tarihe geçirmek adına birbirleriyle yarıştı.

Haberin Devamı

‘HAZIRLIKLAR TAMAM’

‘İstanbul’un Sözü; Birlik, İrade, Zafer’ sloganıyla yola çıkan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla tarihi bir yükselişin gücünü tesis edecek 2023 seçimleri için ‘İstanbul Hazır’ diyerek teşkilatlarının zafer için tüm hazırlıklarını yaptıklarının altını çizdi. Sahayı turlayan Kabaktepe’ye partililer büyük bilgi gösterdi.

PANKARTLAR HEDEFİ ANLATTI

“Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek”, “İstanbul hazır Türkiye Yüzyılı başlıyor”, “Hep aynı aşkla liderinin yanında” yazılı pankartların asıldığı stadyumda gençler ağırlıktaydı. Parti bayrakları ve Türk bayrağını sallayarak çalınan parti şarkılarına eşlik eden AK Partililer en çok Erdoğan için yapılan şarkıları alkışladı. İlçelerin adları sayılırken en büyük coşkuyu Bağcılar gösterdi.

Haberin Devamı

ŞARKILARIN SIRRI

Stadyumdan çalınan müzik türleri arasında rap’ten türküye kadar çok çeşitlilik hakimdi. Şarkıların teması ve ortak özelliği ‘birliktelik’ olgusuydu. Senfoni orkestrası da geçmişten bugüne AK Parti için yapılan şarkıları seslendirerek partililere keyifli anlar yaşattı. Şarkılardan yola çıkarak AK Parti’nin bu seçim dönemi toplumun bütününü kucaklayan ve her kesime gülümseyen bir politika izleyeceğinin izlerini görmek mümkündü.

71 BİN SOKAK GEZİLECEK

stanbul’da her sandık görevlisinin, 14 hafta boyunca kendi sandığında oy kullanacak seçmenleri hanelerinde ziyaret edeceğini belirten yetkililer, 71 bin sokak ve 4.5 milyon haneyi ziyaret edeceklerini söylediler.

İLK ADIMI ATTILAR

Soğuk havaya rağmen stadyumu dolduran AK Partililer, sandık yönetim kurullarının sandık kurulları, mahalle yönetimleri, İlçe teşkilatları, milletvekillerinin, bakan ve genel başkan yardımcılarının katılımıyla secimler için ilk adımı İstanbul’dan attılar. Günün en coşkulu anı ise Tayyip Erdoğan’in sahaya çıkıp tüm tribünleri selamlamasıydı. Sabah saatlerinde itibaren bu anı bekleyen AK Partililer büyük coşku yaşadı. Tribünden bir çocuğu kucağına alıp sarılan Erdoğan’a AK Partililer ulaşmak için birbiriyle yarıştı.

Haberin Devamı

DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti, 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalara başladı. İstanbul’daki 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti görevlisi dün NEF Stadyumu’nda düzenlenen ‘İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı’nda buluştu. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “İstanbul’da 2023’e kadar dokunmadık gönül bırakmayacağız. Seçime kadar her haneyi iki kez ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu kadro inşallah 2023’te bir kez daha bayrağı zirveye dikecek” dedi.

SİNSİ PLANLARI ÇÖPE ATACAĞIZ

Erdoğan “Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun biz sahayı emekle, kalple, azimle, fedakarlıkla ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Ülkemizin üzerinden vesayetin gölgesini nasıl kaldırdıysak, kumpasları nasıl bozduysak, terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, inşallah 2023’le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız, çöpe... Küresel baronlara, emperyalist çetelere, finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız. İnşallah bu oyunu da bozacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

NETİCESİ İYİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüşerek, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı’na katılan birliklerin komutanlarına hitap etti. Erdoğan “Şu anda çok zor kış şartlarında gerek Pençe Kilit ile Zap’ta, gerekse Suriye’nin kuzeyinde böyle önemli bir mücadele böyle önemli bir zamanda veriliyor. İnanıyorum ki bu mücadelenin neticesi de çok iyi, hayırlı olacak” dedi.

HAKKIMIZI KULLANMAMIZIN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ

Erdoğan “Varsın birileri gelin güvey olmaya, sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz insanımıza gideceğiz. Siyaset, insanla yapılır. Siyaseti şekillendirmek, medyaya, dedikoduya, sanal mecralara kalsaydı bırakın iktidar olmayı bize bu ülkede yağmurlu havada bir bardak su vermezler, tek bir nefes bile aldırmazlardı. Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle aramızda kurduğumuz güçlü bağ, ortak istikamet var” dedi. Pençe Kilit Operasyonlarında 480 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyleyen Erdoğan, Türkiye’nin güvenliği için sınırları dışında belirlediği alanlarda her türlü tasarruf hakkına sahip olduğunu ve bu hakkın önüne kimsenin geçemeyeceğini söyledi. 

Haberin Devamı