Siyaset Bakan Yıldız: Biz yüz yıllık projeleri hazırlıyoruz
Paylaş
Bakan Yıldız: Biz yüz yıllık projeleri hazırlıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, muhalefet partilerinin AK Parti'nin yaptığı işleri göremediğini belirterek, "Onlar on yıl geriden geliyor, biz Türkiye'nin yüz yıllık projelerini hazırlıyoruz" dedi.

Yıldız, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla sohbet etti ve partilerle bir araya geldi.
Taner Yıldız, partisinin ilçe başkanlığında yaptığı açıklamada, enflasyonun düşmesinin, fiyatları da düşürdüğünü, 2002 yılında yüzde 100’lere dayanan enflasyon rakamının şu anda 4,8’lere indiğini bildirdi.

Haberin Devamı

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye’nin gerçek alamda kalkınma hamlesi yaşadığını belirten Yıldız, şunları söyledi:
"Onlar, vatandaşa hızlı tren yapacaklarını vaat ediyorlar. AK Parti’nin hızlı treni yaptığından haberleri yok. Onlar, on yıl geriden geliyor, biz Türkiye’nin yüz yıllık projelerini hazırlıyoruz. CHP’li ve MHP’li birçok samimi ve çok dürüst insanlar var. Bunlar da bizim çalışmalarımızı görünce bize teveccüh ediyorlar. İktidardaki bir parti yıpranır, ikinci seçimde oyları azalırdı. AK Parti’nin icraatları sayesinde oyları arttı ve artmaya da devam ediyor. Vatandaşımız çok kadirşinastır. Çalışanla kendisine hakaret edenleri ayır eder."

Başbakan Erdoğan’ın Kanal İstanbul Projesine yönelik eleştirilere de değinen Yıldız, "Sizce malum bir siyasi partinin genel başkanı, Kanal İstanbul Projesinin içinde insan unsuru olmadığını iddia ediyor. İnsaf, eğer sen bunu görmüyorsan, ne diyeyim ben sana" dedi.

Haberin Devamı

Vatandaşın, yapılan hizmetleri takdir edeceğini ifade eden Yıldız, sözlerini "Her AK Partili’den bir şey istiyorum. Kendinize, komşunuza sorun. Kim sana daha samimi geliyor? Kim bu vatan için çalışıyor, hizmet ediyor? Kalpler yalan söylemez. Cevabını da kalpler ve vicdanlar biliyor" diye tamamladı.