Siyaset Çarşı formasıyla TBMM'de '3'lü çektirdi!'
Paylaş
Çarşı formasıyla TBMM'de '3'lü çektirdi!'

Yoğun Türkiye gündeminde bugün öne çıkan olaylardan biri de İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen ve Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı'nın üyelerinin yargılandığı dava oldu. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği dava, 'bütçe görüşmeleri'nin sürdüğü TBMM'de bile dikkatle izlendi. Bazı vekiller Çarşı logolu forma ve atkılarla TBMM kürsüsüne çıktı

Aralarında Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın ve bazı mensuplarının da bulunduğu 35 kişinin Gezi olayları sırasında 'hükümete karşı darbe' girişiminde bulunmak suçlamasıyla yargılandığı dava, İstanbul Adalet Sarayı'nda görüldü. Adliye binası önünde toplanan binlerce kişi de sanıklara destek verdi.

Haberin Devamı

Yoğun Türkiye gündeminde günün en ilgi gören olayı olan 'Çarşı davası', bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM'de de dikkatle izlendi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer24790","24790","201412","24790-229426.jpg","1", "0","Çarşı formasıyla "Ali İsmail Korkmaz" üçlüsü çektirdi");

Bazı milletvekilleri 'Çarşı'ya açık destek mesajı verdi. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur üzerinde 'Çarşı' logosu bulunan bir formayla TBMM kürsüsüne çıktı. Hükümeti korkak olmakla suçlayan ve 'Siz gerçekten 'kurabiye misiniz?' diye soran Onur, konuşmasının sonunda üzerindeki Çarşı formasını çıkardı.

Formanın altına, üzerinde Ali İsmail Korkmaz'ın resminin bulunduğu bir tişört giydiği görülen Melda Onur 'Çarşı davası'nda bugün mahkemede üçlü çekildiğini hatırlatarak "Ben de üçlü çektiyorum. Ali! İsmail! Korkmaz!" diyerek konuşmasına son verdi.

Haberin Devamı

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da 'Çarşı' logolu bir atkı takarak kürsüye çıktı ve konuşma yaptı.