Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesinde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

SİZLERE ELİMİZDEN GELEN FEDAKARLIĞI YAPIYORUZ

TÜGVA'nın şu anda 300 bin üyesi var. TÜGVA'nın konumu çok çok önemli. Dindar bir nesil olarak geleceğe hazırlanmasında TÜGVA'nın önemli çok büyük. Dolayısıyla sizlere elimizden ne gelirse fedakarlığa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz 'Asım'ın Nesli' olarak gördüğümüz bu gençliği o uç noktalara bu ruhla yetiştirmek.

AVRUPA'DA HERKES TUTUŞMUŞ DURUMDA

Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta arabulucu rolünü oynayan ülke Türkiye. Şu anda Avrupa'da herkes tutuşmuş durumda. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Milletimize doğal gazını da kömürünü de hazırlamış vaziyetteyiz. Derdimiz daha uygun fiyattan nasıl ulaştıracağımızın gayreti içindeyiz.

Haberin Devamı

DERDİMİZ ASGARİ ÜCRETİ UN UYGUN RAKAMA ÇIKARMAK

AK Parti zulme rıza göstermez. Derdimiz şu an itibariyle inşallah Aralık ayında yapılacak değerlendirmelerle asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Biz bunun için varız. Yolsuzlukların, rüşvetin, yoksulluğun olmadığı, olmayacağı bir Türkiye'yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla da onun hazırlığı içerisindeyiz.

BİZ BU DERDİ ÇEKTİK

Okullar açılınca sıraların üzerinde kitaplarınızı buldunuz mu? Bundan önce böyle bir şey var mıydı? Biz kırtasiyeci dükkanlarında kitap bulamazdık kitap, defter bulamazdık defter. Biz bu derdi çektik, bizim evlatlarımız çekmesin dedik. En ideal okulları yapalım, sıraları hazırlayalım, yavrularımız okula gidip hazırlıkları yapsınlar dedik.