Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan marketlerdeki fiyat farklılıkları açıklaması: Denetimleri arttıracağız
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan marketlerdeki fiyat farklılıkları açıklaması: Denetimleri arttıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında "Zincir marketlerde kontroller sıklaşacak. Fiyat İstikrar Komitesi kurulacak. Denetimleri arttıracağız, fiyat farkını gidereceğiz" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satırbaşları:

Haberin Devamı

Önceki gün Kabine toplantısı sonrası açıkladığımız kamuda çalışan 424 bin sözleşmelinin kadroya geçirilmesi kararının bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. 

Büyük Türkiye hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Sadece son 2 ayda açılışını yaptığımız projelerin her biri tek başına abide hüviyetindedir. Yusufeli Barajı'nı yerleşimi ve yolları ile hayata geçirdik. Aselsan Silah Sistemleri fabrikası ile savunma sanayimizi güçlendirdik. Türkiye Yüzyılı programımızla milletimize umut ışığı yaktık. Daha uluslararası alandaki temaslarımızı, şehirlerimize kazandırdığımız yatırımları saymıyorum bile. 

Erdoğan'dan marketlerdeki fiyat farklılıkları açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında "Zincir marketlerde kontroller sıklaşacak. Fiyat İstikrar Komitesi kurulacak. Denetimleri arttıracağız, fiyat farkını gidereceğiz" dedi.

DÜZCE'Yİ AFET BÖLGESİ İLAN ETTİĞİMİZİ AÇIKLAMAK İSTİYORUM

Ekonomi, diplomasi, terörle mücadele, mülteci sorunu konusu. Bu 4 ana başlığı her şeyden önce biz başardık, başarıyoruz ve başaracağız. Geçen hafta 5.9 şiddetindeki depremle sarsılan Düzce'yi genel hayata etkili afet bölgesi ilan ettiğimizi açıklamak istiyorum. 

Haberin Devamı

Küresel düzeyde resesyon endişesinin arttığı dönemde Türkiye'nin büyümesini sürdürmesi çok kıymetlidir. İnşallah 2022'yi dünyaya göre rekor düzeyde kapatarak 2023'e iyi bir giriş yapacağız.

 

BAY KEMAL YALANLAR DÜNYASI İLE MİLLETİN KARŞISINA ÇIKACAK

Ülkemizi 20 yılda asırlık eser ve hizmetlere kavuşturduk. Türkiye'nin dününü olduğu gibi yarınını da biz inşa edeceğiz. Seçimler geliyor, Bay Kemal yalanlar dünyası ile milletin karşısına çıkacak. Bu yalanları duyacaksınız, göreceksiniz.  

Ne yapıp edip her bir ferdi ile 85 milyonun tamamına ulaşmalı, kucaklaşmalı, desteğini ve gönlünü kazanmalıyız. Bunu da istikbalimizin mimarları olan evlatlarımızın geleceği için yapmalıyız. 

6'LI MASANIN ANAYASA ÇALIŞMASI: UCUBE BİR TEKLİF ÇIKARTTILAR

Türkiye yeni yönetim sistemi ile güçlendirilmiş parlamenter sistemmiş, bunların palavralarına aldanmayın, buradan bir şey çıkmaz. Burada bol bol masada toplanıp dağıtmak çıkar. Eski Türkiye'nin ipiyle indikleri kuyudan, terör örgütünün güdümündeki partiyi kollayan ucube bir teklif çıkarttılar. Türkiye yeni yönetim sistemi ile işin ruhuna uygun şekilde siyasette iki ittifaklı görünüm kazanmıştır. Diğer ittifak 6’lı masa olarak kamuoyunun önüne çıkmakla birlikte henüz önünde arkasında daha kimlerin olduğu, hangi amaçla kurulduğu bilinmeyen amorf bir yapıdır. Biz en başından beri bu ittifaka kendileriyle eser ve hizmetiyle, vizyonda, programda yarışmak istediğimizi söyledik. Ama bunlar karşımıza sadece tek vaadleri Türkiye’yi eski, kötü günlerine döndürmek olan şekilsiz, omurgasız bir projeyle çıkabildi.

Haberin Devamı

Biz AK Parti kurulurken neler görmedik ki... 8 aylık yönetimler gördük. Benim milletim bunları biliyor. Bu koalisyonlardan bu ülkeye bir fayda geldi mi; gelmedi. Netice alabildik mi; alamadık. Öyleyse unutmayın mümin bir sokulduğu yerde bir daha sokulmaz. Biz bir daha sokulmak istemiyoruz. Ve AK Parti iktidarlarıyla 20 yıldır istikrar var, güven var, güçlü devlet var. İşte biz bunu sağladık.

Dikkat ederseniz bugüne kadar ne CHP’den ne de şürekasından ülkenin herhangi bir derdine derman, milletin herhangi bir yarasına merhem olacak hiçbir söze, hiçbir teklife, hiçbir adıma rastlanmadı. Dünyanın en doğru, en şahane işini de yapsak bizi takdir etmeyeceklerini alenen parlamentoda söylediler.

Haberin Devamı

MASANIN ETRAFINDAKİLER ARTI MASANIN ALTINDAKİ. BUNLARA NE VERİRSEK MUTLU OLURLAR, BUNA ÇALIŞMIŞLAR

Masanın etrafındakiler artı masanın altındaki. Bunlara ne verirsek mutlu olurlar, buna çalışmışlar. Birinin derdi kapanan belediyeler. Bundan sonra belediyeler kapatılmayacakmış. Diğerinin derdi hazine yardımı azmış. Herkese bir şey verelim, bunu yapmak suretiyle oy toplayacaklarını zannediyorlar. Benim milletim bunu yutmaz. Eğer bugün ekonomide Türkiye bir kalkışmanın içerisindeyse bu bir şeyi gösteriyor; Türkiye güçleniyor. 

MARKETLERDE FİYAT FARKLARI

Zincir ve diğer marketlerle ilgili Kabine toplantısında arkadaşlarımıza söyledim, kontrollerimizi daha da sıklaştıracağız. Fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını arayacağız. Fiyat İstikrar Komitesi ile de bunların takibini yapacağız. 

AYIN 3'ÜNDE BİZ DE ŞANLIURFA'DAYIZ, BİZ DE ORADAN AÇIKLAMAMIZI YAPACAĞIZ

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı herhangi bir iade yapamayacakmış. Bu cumhurbaşkanı neden var. Hazırladıkları tezgah böyle. Birilerine başbakanlık vermeleri lazım. Başkanlık sisteminde bu yok. Ayın 3'ünde açıklama yapacakmış. Ayın 3'ünde biz de Şanlıurfa'dayız, biz de oradan açıklamamızı yapacağız. Sen açıklamanı yaparken bizi de takip et. Bak bakalım Şanlıurfa'dan ses nasıl geliyor, sendeki sese benziyor mu, benzemiyor mu? Togg fabrikasına giderken 'Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı yanına alacaksın' dedim. Ne dedi biliyor musunuz? 'O geliyorsa ben gelmem. '

İlkeler yerine çıkarların buluştuğu böylesine arzi bir yapıyla Türkiye güney sınırlarını taciz eden terör örgütleri ile nasıl bir mücadele verebilir? Avrupa ve ABD ile ilişkilerini nasıl eşir bir zeminde sürdürebilir? Ekonomik tetikçilerin tuzaklarını nasıl bozabilir?

Sadece iktidarın hayalini kurarak sergiledikleri kibir bile CHP'nin maskesini düşürmeye yeterlidir. Ülkemizin içinden geçtiği kritik dönem şahsım dahil hepimizin sorumluluğunu daha da arttırmaktadır. Sandıklara iyi sahip çıkacağız. İnşallah 2023 imtihanından da alnımızın akıyla çıkacağız.

6'LI MASANIN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ 

CHP ve arkadaşlarının hiçbir vizyonu yok, anlaşıldı.