Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Gençlik Festivali'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Haberin Devamı

Türkiye için hayal kuran tüm gençlere selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Gençlik festivalimize hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.

300 ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Festivalin Ankaralılara, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ankara yaklaşık 300 etkinliğe ev sahipliği yapacak. Birbirinden içerikli programlar icra edilecek. Festivale iştirak eden gençlerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Sunduğumuz hizmetlerin sayısını artırdık. Gençlerimize yönelik butik projeler yaptık. Yerel yönetimlerimiz gençlerimizle iletişim halinde.

Sevgili gençler sizler sadece ailelerinizin değil ülkemizin de geleceğisiniz. Siyasete çok erken yaşlarda başlamış bir büyüğünüzüm. Sizlerin yol ve dava arkadaşlığını baş üstünde düştüm. Gençlik ve Spor Bakanlığımız sizlerin hayatlarını kolaylaştıracak pek çok eser ve yatırımı devreye alıyor. Size daha iyi hizmet etmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunu sizlerin tavsiyelerini alarak yapıyoruz.

Haberin Devamı

TEKNOFEST KUŞAĞI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Gençlerimizi çeşitli harflere hapsetme çalışmalarına rağmen Teknofest kuşağı gümbür gümbür geliyor. Sizlerin özgüveninizden gurur duyuyoruz. Sevgili gençler seçim günü geçtikten sonra gençlerin yüzüne bakmayanlar sandık ufukta görününce gençleri hatırladır. Şimdi kendilerini düşürdükleri hali ibretle takip ediyoruz.

BUNLAR YALANCI, BUNLARDA DÜRÜSTLÜK YOK

Gece yarısı başörtüsü teklifi yapan Bay Kemal, anayasa değişikliğine hayır dedi. Bunlar yalancı, bunlarda dürüstlük yok. Eğer dürüstsen yasa değişikliğine ihtiyacımız yok. Gel anayasa değişikliğini yapalım. Yapamazlar, gelemezler. Çünkü dürüst değiller. Şimdi çıkmış benimle misiniz diyerek gençleri sorguya çekiyor.