Siyaset Erdoğan 'bozkurt' işaretine böyle yanıt verdi
Paylaş
Erdoğan 'bozkurt' işaretine böyle yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kastamonu'da ülkücü gençler bozkurt işareti yaparak karşıladı. Erdoğan, bunun üzerine ellerini birleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzeykent Miting Alanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katılmak üzere Kastamonu'ya gitti. Erdoğan, otobüsle açılış törenine giderken bazı vatandaşlar bozkurt selamı verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, TOKİ Başkanı Mahmut Ergün Turan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kastamonu mitinginde eşlik etti.


Erdoğan böyle karşılık verdi:


Cumhurbaşkanı Erdoğan ise ülkücü gençlere ellerini birleştirerek cevap verdi


ERDOĞAN, DOĞALGAZ MÜJDESİ DE VERDİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu'da yaptığı konuşmada, "Devrekani ve Taşköprü’nün de doğalgaz olayını çözeceyiz. Bugün Enerji Bakanımdan da onun yolda bilgisini aldım. İnşallah orayı da hallediyoruz. Daha kepengi açılacak çok dükkanımız var. Gerekirse vatan için istikrar için istikbal için dökülecek çok kanımız var. Milletimize edilecek çok hizmetimiz var. 16 Nisan’da sandıkta vurulacak her evet mührü, 2023 için yola döşenmiş taş olacaktır. 2053 ve 2071 vizyonlarının şekillenmesi için atılmış birer çizgi olacaktır. Dünyanın en büyük on ekonomisinden olan Türkiye için ‘evet’ mi? Kişi başına milli geliri 25 bin dolar için evet mi? Bunlar borçlandı ve biz ödedik. 8 ay memuruna maaş ödeyemeyen bir Türkiye’yi devraldık. Ama şimdi böyle bir şey yok. Merkez Bankasının döviz rezervi 27.5 milyar dolardı, şimdi 127 milyar dolar. Her alanda lider Türkiye için evet mi? Bugün Kastamonu’da toplam yatırım bedeli 672 milyon lira olan eser ve hizmetlerin açılışını yapıyoruz. Geçtiğimiz 14 yılda Kastamonu 9.5 milyar liralık kamu yatırımıyla buluşmuştu. 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesinin, 100 yataklı Devrekani Hastanesini özellikle ifade etmek istiyorum. 138 milyon liraya mal olan doğu çevre yolu, İnebolu-Kastamonu yolu, Sunta Köprülü Kavşağı önemli eserler arasında yerini alıyor. TOKİ 182 konutuyla bütün bunlarla beraber üniversitemizin 59 milyon liralık yatırımlarının da açılışını yapıyoruz. Belediyelerimiz 143 milyon liralık yatırımlar yaptılar. Tekstil alanında faaliyet gösteren özel sektör fabrikasının açılışını yapıyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın hizmetleri var. Kastamonu bütün bunlarla değişim ve dönüşüm yaşıyor" dedi.


Haberin Devamı