Siyaset Erdoğan'a madenci tablosu hediye edildi
Paylaş
Erdoğan'a madenci tablosu hediye edildi

Başbakan Erdoğan'a grup toplantısında yaptığı konuşmasının ardından anlamlı bir tablo hediye edildi

Başbakan Erdoğan haftalık grup toplantısında AK Parti grup salonunu dolduran milletvekilleri ve partililere seslendi. Konuşmasında çok sayıda konuya değinen Erdoğan'a toplantının ardından anlamlı bir tablo hediye edildi.

Haberin Devamı


Grup konuşmasının ardından Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden gelen AK Parti İl Teşkilatı Gençlik ve Kadın kolları temsilcileri ile Tunçbilek Belde Başkanı Ayhan Aşkın, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ile beraber kürsüye geldiler. Başkan Aşkın, Başbakan Erdoğan’ın daha önce gelip madencilerle çektirdiği fotoğrafı büyüterek yaptırdıkları tabloyu hediye etti.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Soma faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin toprağa verilmesinin hemen ardından Erdoğan'a verilen hediye partililer tarafından anlamlı bulundu.



Başbakan Erdoğan 2008 tarihinde Zonguldak Kozlu'da bir kömür madenine inmişti. O ziyaret sırasında çekilen bir fotoğraf tablo haline getirilerek Başbakan'a hediye edildi.

Haberin Devamı

YUNUS TABLOSU

2012 Temmuz'unda da Başbakan Erdoğan'a AKP Van İl Kongresi'nde depremin simgesi olan Yunus Geray'ın fotoğrafı verilmişti.