Siyaset Erdoğan'la görüşen BBP lideri Destici: Cumhur İttifakı sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor
Paylaş
Erdoğan'la görüşen BBP lideri Destici: Cumhur İttifakı sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası bilgi veren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Pekçok konuda zaten aynı düşünüyoruz. Cumhur İttifakı tam bir uyum içinde sorunsuz bir şekilde yoluna devam ediyor.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası bilgi veren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Pekçok konuda zaten aynı düşünüyoruz. Cumhur İttifakı tam bir uyum içinde sorunsuz bir şekilde yoluna devam ediyor.' dedi.

Haberin Devamı

CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi verdi. 'Bizim için sürpriz oldu' diyen Destici, "Pekçok konuda zaten aynı düşünüyoruz. Cumhur İttifakı tam bir uyum içinde sorunsuz bir şekilde yoluna devam ediyor." ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi veren Destici, "Bizim için kıymetli bir misafirdi. Bu görüşme bir sürpriz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın partimizi 3. ziyareti. Kendisi düşüncelerini ifade etti. Biz de BBP'nin dış politikaya, ittifaklara, ekonomideki durumlar tüm bunlarla ilgili fikirlerimizi paylaştık. Pekçok konuda zaten aynı düşünüyoruz. Cumhur İttifakı tam bir uyum içinde sorunsuz bir şekilde yoluna devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
BBP Genel Başkanı Destici: Zulüm bitecek İsrail saldırılarının bedelini ödeyecektir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "İnanıyoruz ki gün gelecek, zulüm bitecek ve bu zulümleri yapan siyonist İsrail bunun bedelini geçmiş asırlarda olduğu gibi en ağır şekilde ödeyecektir" dedi.

 "BARAJI DOĞRU BULMADIK"

Seçim yasasıyla ilgili konuşan Destici, "Biz barajı hiçbir dönemde doğru bulmadık. Yeni sistemde temsilde adeletin ne kadar güçlendirilmesi gerektiğine bakmamız lazım. Biz barajın sıfır olmasını ya da en fazla 3 olması gerektiğini ifade ettik. Elbetteki 10'dan 7'ye düşmesi de önemli bir adımdır. Biz kendi görüşlerimizi çok net bir şekilde paylaştık." dedi.

"BİR İSİM ÜZERİNDE UZLAŞMA İHTİMALLERİ DÜŞÜK"

Muhalefetin 6'lı masa toplantıları ile ilgili konuşan Destici, "O masa 6 artı 1'dir aslında, HDP de o ittifakta. Bunların Türkiye'ye yönelik vaatlerinde büyük farklılıklar var. Ben bu partilerin bir isim üzerinde uzlaşma ihtimalini çok düşük görüyoruz. Kendi insiyatifleri ile 7 partinin cumhurbaşkanı adaylarının farklı olduğunu düşünüyorum." dedi.