Siyaset Gül: Terörle mücadele sürecek
Paylaş
Gül: Terörle mücadele sürecek

Gül: Terörle mücadele sürecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bedeli ne olursa olsun ülkemizin terörle mücadelesi topyekun kararlılıkla sürdürülecek ve asla taviz verilmeyecektir" dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Çukurca’daki mayın patlaması ve Tunceli’de Jandarma karakoluna yapılan baskın sonucu 5 askerin şehit olması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çukurca’da mayın patlaması sonucu bir; Tunceli’de de teröristlerin Jandarma karakoluna saldırısında dört askerin şehit olması, yedi askerin de yaralanmasının millete derin üzüntü yaşattığını belirten Cumhurbaşkanı Gül’ün mesajı şöyle:

"Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan, ülkemizin demokratikleşmesinden rahatsızlık duyan ve amacı sadece şiddet olan terör örgütü son günlerdeki saldırılarıyla çirkin yüzünü göstermeye devam etmektedir.

Bedeli ne olursa olsun ülkemizin terörle mücadelesi topyekun kararlılıkla sürdürülecek ve asla taviz verilmeyecektir. Milletimiz vatanını canından üstün tutan, bu uğurda şehit olan kahraman askerlerimizi sonsuza kadar gönlünde yaşatacaktır.
Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Haberin Devamı