Siyaset Karamollaoğlu'ndan 'Millet İttifakı bitti' açıklaması: Hükmünü ihya etmesi mümkün değil
Paylaş
Karamollaoğlu'ndan 'Millet İttifakı bitti' açıklaması: Hükmünü ihya etmesi mümkün değil

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan Millet İttifakı hakkında dikkat çeken değerlendirmeler geldi. Karamollaoğlu, 'İttifak dönemi bitti' dedi. Yerel seçim süreci için de ittifak olmaz, anlaşmalar olabilir, ifadelerini kullandı. İYİ Partili Lütfü Türkkan da sosyal medyadan yaptığı açıklamada "İttifakla seçime girmeyi tabanımız istemiyor. CHP sopası yemek istemiyoruz" dedi.

Altılı masa ortaklarından Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Karamollaoğlu, 'ittifak bitti' açıklaması yaptı. Bir televizyon programında konuşan genel başkan, "Bu ittifak elbette bitti. Hükmünün icra edilmesi mümkün değil. Biz hem altılı masada bulunan siyasi partiler dirsek temasımızı devam ettiririz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"MAHALLİ SEÇİMLERDE İTTİFAK OLMAZ"

Karamollaoğlu, yerel seçimler için ittifak olacak mı? sorusunu ise ittifak olmayacağını belirterek "Birbirimizle görüşürüz, Mahalli seçimlerde ittifak olmaz. Anlaşmalar yapılabilir." dedi.

TÜRKKAN: CHP SOPASI YEMEK İSTEMİYORUZ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da sosyal medya hesabından yerel seçimlere yönelik açıklama geldi. Türkkan, İttifakla seçime girmeyi tabanımız istemiyor. CHP sopası Yemek istemiyoruz. İyi aday çıkarsın kazansınlar. Biz iyi aday çıkarır kazanırız, dedi.