Siyaset Mansur Yavaş’ın adaylık açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?
Paylaş
Mansur Yavaş’ın adaylık açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Mansur Yavaş son dönemlerde adı sık sık cumhurbaşkanı adayı olarak geçen isimler arasında yer alıyordu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam eden Yavaş, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Böylelikle “Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?” sorusu da yanıtını bulmuş oldu.

Mansur Yavaş’ın ismi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın cumhurbaşkanı adayı açıklamasının ardından siyaset dünyasında çokça anılmaya başlanmıştı. 11 Nisan’da İYİ Parti Genel Merkezi ziyaretinde Meral Akşener ile görüşen Mansur Yavaş, görüşmenin ardından konuya ilişkin açıklamada bulundu…

Haberin Devamı

MANSUR YAVAŞ’IN ADAYLIK AÇIKLAMASI!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş hakkında 6 lider kendisini seçmezse Zafer Partisi olarak Mansur Bey'e bizim adayımız olmasını teklif edebiliriz” açıklamasında bulunmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş konuyla ilgili açıklamada bulundu. İşte o açıklama;

“Ben biliyorsunuz bu tür şeylere hiç yorum yapmıyorum. Benim belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevlerini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere, siyasi partilerin genel başkanlarına laf söylemeli, onların iç işlerine karışmamalı. İşini gücünü yapmalıdır. Ben seçilmeden önce ‘bize oy vermeyenleri düşman gözüyle görmüyoruz, seçim kazanırsak zafer kazanmış olmayacağız’ diye söz vermiştim. Bu tavrımı aynen devam ettiriyorum. Böyle bazen siyasi maruzların bu tür konuşmalarına da şahit oluyoruz ama o çizgimi de hiç bozmadım. Hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Çünkü ben siyasetin içinde bir insan değilim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Bu şekilde de devam edeceğim. Rızamın dışında, bilgim dışında, görevimin başındayım.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı