Siyaset Meral Akşener hastaneye kaldırıldı
Paylaş
Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Akşener'in geceyi hastanede geçireceği belirtildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Cuma günü taburcu olması planlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Ankara Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 12.01.2023 tarihinde hafif bir çarpıntı şikayeti ile hastanemize başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde taburculuğu planlanmıştır" denildi.

BABACAN VE DAVUTOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Akşener için 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı. Babacan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Davutoğlu da, "Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

GÜLTEKİN UYSAL'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı yayımladı. Gültekin, paylaştığı mesajda, "Geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener hanımefendiye geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.