Yaşam Snapchat arama özelliği ve dahası!

Snapchat arama özelliği ve dahası!

Paylaş
Snapchat arama özelliği ve dahası!

Gençlerin popüler uygulaması Snapchat güncellendi.

Snapchat arama özelliği ve diğer özellikler!

Snapchat, şimdiye kadar aldığı en büyük güncelleme ile karşımızda. Uygulamanın sohbet ekranı baştan aşağıya değişti. Uygulama fotoğraf ve video paylaşma konusunda zaten önemli özelliklere sahipti. Şimdi ise sohbet kısmındaki özellikleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Uygulama hem iOS hem de Android platformları için bugün itibariyle güncellemeyi aldı. Snapchat üzerinden artık sesli ve görüntülü aramalar, görüşmeler yapmak mümkün. Videolu görüşme sırasında sohbet penceresi de aktif olarak kullanılıyor. Bu noktada uygulama tıpkı Periscope gibi çalışıyor ve mesajlar ekranda yansıtılıyor. Ancak tek yenilik bunlar değil.

Tıpkı Facebook Messenger servisinde olduğu gibi Snapchat üzerinden etiketler de gönderilebiliyor. İlk etapta yaklaşık 200 adet etiket kullanıma sunuldu. Etiketler haricinde WhatsApp ve diğer platformlarda olduğu gibi resim, fotoğraf göndermek de mümkün.

Snapchat üzerinden sohbet özelliği zaten uzun zamandır aktifti ancak bu tarz özellikler ilk defa bugün yayınlanan güncelleme ile kullanıcılara sunuldu.

Haberin Devamı

Günlük 100 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Snapchat, yeni özellikleri ile WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger ve Google Hangouts gibi uygulamalara artık resmen bir rakip. iOS için App Store’dan, Android için ise Google Play Store’dan güncellemeleri denetleyebilirsiniz.

En iyi iPad Pro 9.7 kılıfları