Türkiye (Son Dakika) Şoför ve yolcular 'Allah'ım sen yardım' diye bağırıyordu

Şoför ve yolcular 'Allah'ım sen yardım' diye bağırıyordu

Paylaş
Şoför ve yolcular 'Allah'ım sen yardım' diye bağırıyordu

Muğla’da 24 kişinin öldüğü tur kazasından yaralı kurtulan Bircan Kıran, midibüs şoförü Armağan Sertbaş’ın kaza sırasında aracı hızlı kullandığını belirterek, o anları, "Şoför, ’Eyvah arabanın freni patladı’ dedi. Yanındaki yedek şoför koltuğunda eşi (Duygu) ve 10 aylık çocukları (Nehir) oturuyordu. Şoför ve otobüstekiler, ’Allah’ım sen yardım et’ demeye başladı" diye anlattı

Muğla’da 24 kişinin hayatını kaybettiği kazadan yaralı kurtulanlardan Bircan Kıran, tedavi gördüğü hastanede, o anlarda yaşanan dehşeti anlattı.

Yolculuklarının iyi gittiğini, yanında görümcesi ile torunun bulunduğunu söyleyen Bircan Kıran, şöyle konuştu:


'EYVAH ARABANIN FRENİ PATLADI'


"Marmaris’e gidiyorduk, erken saatte yola çıktık. Yolda mola verdik. Moladan sonra gezeceğimiz yerler hakkında bir kadın mikrofondan konuşmaya başladı. Bu sırada şoför, ’Eyvah arabanın freni patladı’ dedi. Yanındaki yedek şoför koltuğunda eşi ve 10 aylık çocukları oturuyordu. Şoför, ’Allah’ım sen yardım et’ demeye başladı.






Bu arada Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur da ziyaret etti. Hastaların genel sağlık durumları hakkında bilgi veren ve tedavilerinin sürdüğünü söyleyen Bediha Salnur, bir kişinin hayati tehlikesinin bulunduğunu, yakından takip ettiklerini ifade etti.

Midibüsün kaza anı, başka bir aracın kamerasına böyle yansımıştı:



Taylan YILDIRIM - Timur TARLIĞ / İZMİR (DHA)

Haberin Devamı