Magazin Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı: İşte kavganın nedeni

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı: İşte kavganın nedeni

Paylaş
Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı: İşte kavganın nedeni

Dün gece İstanbul Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanda, Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdı. Yaşanan kavganın ardından Arda ve Berkay'ın neden kavga ettiği merak konusu olurken, magazin basınında dolaşan son dakika iddiası dikkat çekti

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay ile dün gece Emirgan'daki Gizli Kalsın'da tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Kavga büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı.

Bu olayın ardından Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin mekandan ayrılıp hastaneye gitti.

İŞTE KAVGANIN NEDENİ!

İddiaya göre kavga Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e ''Çok güzel bir kızsın, bekar olsam seni kaçırmazdım'' demesiyle başlıyor. Bu lafı duyunca çok sinirlenen Berkay da Arda Turan'a ''Gelsene seninle bir konuşalım'' diyor. Ve o sırada ''Ne oluyor?'' diyen Arda Turan, Berkay'a yumruk atıyor.

'ARDA TURAN SİLAHLA HASTANEYE GİTTİ'

Ortaya çıkan haberin ardından Habertürk yazarı Esin Övet, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'le konuştu. İşte Özlem Ada Şahin'in anlattıkları:

“Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?”

Haberin Devamı

Yine Habertürk yazarı Esin Övet'in iddiasına göre; Özlem Ada Şahin, sabah 06.00'da Aslıhan Doğan'ı arayıp bu yaşanan olayları tek tek anlatıyor. Ardından Arda Turan bir silah alıyor ve hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor.

'ÖLDÜR BENİ ÇOK PİŞMANIM'

Diyor ki: “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim."

BERKAY'DAN AÇIKLAMA: EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL!

Berkay Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var" dedi.

Haberin Devamı

CANER'İN DUDAĞINI PATLATMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Arda Turan, Galatasaray'da oynadığı dönemde Caner Erkin'le de kavga etmiş milli futbolcunun dudağını patlatmıştı. İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik ''Kimsin lan sen, adam mısın?'' sözleri duyulmuştu.

BİLAL MEŞE'YE SALDIRMIŞTI

Arda Turan, geçen yıl da milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmıştı.