Türkiye (Son Dakika) Son dakika: Bodrum ve Didim'de yangın! Alevler yerleşim yerine yaklaşıyor

Son dakika: Bodrum ve Didim'de yangın! Alevler yerleşim yerine yaklaşıyor

Paylaş
Son dakika: Bodrum ve Didim'de yangın! Alevler yerleşim yerine yaklaşıyor

Bodrum'da yangın çıktı. Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda çıkan yangın büyüdü. Türkiye Manavgat'a üzülürken Bodrum'da da alevler yükseliyor. Son dakika haberine göre, Bodrum'un ardından Aydın'ın Didim ilçesindeki İmbat Koyu'nda ve Alanya'da da yangın çıktı.

Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Haberin Devamı

Muğla'nın Milas ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Bodrum ilçesi sınırlarına yakın Meşelik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. AA muhabiri Ali Ballı, Bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı...

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Oteller bölgesi burası, otel çalışanlarının da otelden çıktığını ve güvenli alanlara geçtiğini gördük. Yangın oldukça büyük.

"OTELLER BÖLGESİ OLDUĞU İÇİN OLDUKÇA ÖNEME SAHİP"

Milas-Bodrum sınırında bir yer. Güvercinlik Mahallesi'nde bulunuyor, burada çok büyük 5 yıldızlı oteller var. Oteller bölgesi olduğu için oldukça öneme sahip bir yer. Çok sayıda aracın bölgeye gittiğini görüyorum.

Haberin Devamı

"YANGININ BOYUTU BÜYÜK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Şu anda havadan müdahale göremiyorum, yangın yeni başladı. Çok sayıda ekip bölgeye ulaştı, hava araçları da bölgeye sevk edildi. Oteller bölgesi yakın bir alanda ancak yangın geniş bir alana yayılmış durumda. Yangının boyutu büyük gibi gözüküyor.

AYDIN DİDİM'DE YANGIN

Gelen son dakika bilgisine göre Aydın'ın Didim ilçesinin İmbat Koyu'nda orman yangını çıktı.

ALANYA'DA DA YANGIN ÇIKTI!

Konaklı bölgesi Yeniköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.

Yerleşim yerine yakın olan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.