Türkiye (Son Dakika) Son dakika: İstanbul İkitelli'de iş yeri çöktü! İtfaiye ekibi sevk edildi

Son dakika: İstanbul İkitelli'de iş yeri çöktü! İtfaiye ekibi sevk edildi

Paylaş
Son dakika: İstanbul İkitelli'de iş yeri çöktü! İtfaiye ekibi sevk edildi

İstanbul İkitelli'de son dakika haberine göre iş yerinde çökme meydana geldi. Masko Sanayi Sitesi'nde bulunduğu belirtilen bina için itfaiye ekipleri harekete geçti.

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir binanın çöktüğü belirtiliyor. Olay yerine çok sayıda iftaiye ekibi sevkedildi.

Haberin Devamı

İkitelli'de bir iş yerinde meydana gelen çökme nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Masko Mobilyacılar Sitesi A Blok'ta bulunan bir iş yerinde çökme meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Masko Mobilyacılar Sitesi'ndeki çökmeyle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bugün saat 15.15'te alınan bir ihbarda; Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi MASKO Mobilyacılar Sitesi'nde tek katlı bir mobilya atölyesinin çatısının çöktüğü bildirilmiştir. Olay yerine ivedilikle AFAD, İtfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilerek çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup, çalışmalar devam etmektedir. Alınan ilk bilgilere göre olayda yaralı ve can kaybımız bulunmamaktadır" denildi.

Haberin Devamı

PANİK ANLARI

Başakşehir Masko Mobilyacılar Sitesi'ndeki işyerinde çökme oldu. Çökmeden hemen sonra yaşanan panik ve bir kadın fenalık geçirdiği anlar kameralara yansıdı. Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi MASKO Mobilyacılar Sitesi'nde tek katlı bir mobilya atölyesinin çatısı saat 15.15'te çöktü. Olay yerine ivedilikle AFAD, İtfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk bilgilere göre olayda yaralı ve can kaybı olmadı. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, çökmenin hemen ardından yaşanan panik kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kadının içeride yakının kaldığını düşünerek fenalaştığı anlar da yer aldı.