Magazin Son dakika! İşte Arda Turan ve Berkay Şahin hakkındaki iddianame

Son dakika! İşte Arda Turan ve Berkay Şahin hakkındaki iddianame

Paylaş
Son dakika! İşte Arda Turan ve Berkay Şahin hakkındaki iddianame

Medipol Başakşehir'de top koşturan Arda Turan ile şarkıcı Berkay "Gizli Kalsın" adlı mekanda tartışmaya başlamış, ardından Arda Turan, Berkay'a kafa atmıştı. Olay orada da kalmamış, hastanede de devam etmişti. Arda Turan silahıyla hastaneye giderek Berkay'la yine karşı karşıya gelmişti. Olayın görüntüleri Kanal D Haber'de yayınlanırken iddianame beklenmişti. Bugün, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı

Geçen hafta tüm Türkiye, Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavgayı konuştu. Arda Turan iddiaya göre şarkıcı Berkay'ın eşine tacizde bulunmuş ikili kavgaya tutuşmuştu. Tartışma alevlenince Arda Turan, Berkay'a kafa atmıştı. Berkay hastaneye giderken Arda Turan daha sonra silahıyla hastaneyi basmıştı. Bu görüntüler ise ilk kez Kanal D Haber'de yayınlanmıştı. Görüntülerin yayınlanmasıyla birlikte Arda Turan'a tepkiler artarken olayın iddianamesi merakla bekleniyordu.

Haberin Devamı

ARDA TURAN BERKAY ŞAHİN HAKKINDAKİ İDDİANAME

Bugün, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Futbolcu Arda Turan hakkında "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamaları nedeniyle 12.5 yıl hapis cezası isteniyor.

Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla ayrı bir iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamelerde Berkay Şahin'e 2 yıla kadar hapis isteniyor. Berkay Şahin hakkındaki "Tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi.

SAVCILIĞA DİLEKÇE

Berkay Şahin'in avukatı, Arda Turan hakkında 'tutuklama kararı' çıkarılması için savcılığa dilekçe verdi. Şarkıcı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçeyle başvurarak ünlü futbolcu Arda Turan'ın "tehdit", "genel güvenliği tehlikeye sokma", "taciz" ve "adam yaralama" suçlarından tutuklanmasını talep etti.

Haberin Devamı