Türkiye (Son Dakika) 3 yıl konuşmayınca oğullarının kaybolduğundan şüphelendiler! Vahşet ortaya çıktı

3 yıl konuşmayınca oğullarının kaybolduğundan şüphelendiler! Vahşet ortaya çıktı

Paylaş
3 yıl konuşmayınca oğullarının kaybolduğundan şüphelendiler! Vahşet ortaya çıktı

Sivas’ta yaşayan 42 yaşındaki Emrah Dinçer 2015 yılında hayvancılık yapmak için Niğde’de bulunan eşinin ailesinin yanına gitti. Emrah Dinçer’den haber alamayan aile 2018 yılında telefonlarına gelen ‘paraya ihtiyacım var’ mesajıyla oğullarının kaybolduğundan şüphelendiler. Niğde’deki vahşet kadavra köpeği ‘Eva’nın aldığı kokuyla ortaya çıktı.

Sivas’ın Gemerek ilçesinde şarküteri işleten 42 yaşındaki Emrah Dinçer 2015 yılında hayvancılık yapmak için Niğde’de bulunan eşinin ailesinin yanına gitti…Bir daha da haber alınamayan Emrah Dinçer’in kayınbiraderleri tarafından öldürülerek ahırın avlusuna gömüldüğü belirlendi… Kadavra köpeği “Eva”nın işaretlediği yerde yapılan kazılarda… Emrah Dinçer’e ait iskelet parçaları bulundu…

Haberin Devamı

CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ’ın haberine göre, Sivas’ın Gemerek ilçesinde şarküteri işleten 1985 doğumlu Eemrah Dinçer 2015 yılında hayvancılık yapmak üzere eşinin ailesinin yanına Niğde’ye gitti..

3 YIL OĞULLARINI GÖRMEDİLER

Emrah Dinçer’in ailesi 3 yıl boyuncu oğullarını hiç görmedikleri halde… 2018 yılına kadar cep telefonundan gelen “paraya ihtiyacım var” mesajıyla oğullarına para göndermeye devam etti.

TELEFONLA ARAYINCA OĞLUNUN KAYIP OLDUĞUNU ANLADI

Ancak aile 2018 yılında bu durumdan şüphelendi. Emrah Dinçer’in kayıp olduğunun anlaşılması üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundular…

BULUNMASI İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı 2018 yılında kayıp olan Emrah Dinçer’in bulunması için soruşturma başlattı. Sivas ve Niğde İl Emniyet Müdürlüğü’de çalışmalara başladı…

Haberin Devamı

GİZLİ TANIK CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

A.Ö. isimli gizli tanık Dinçer'in kayınbiraderleri İ.Ö. ve O.Ö. tarafından öldürülerek Niğde'de bulunan bir ahırın bahçesine gömdüklerini itiraf etti. İfade üzerine İ.Ö, O.Ö, A.Ö, H.Ö ve H.Ö gözaltına alındı.

“EVA” GÖSTERDİ POLİS KAZDI

Bunun üzerine Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadavra köpeği “Eva” Niğde’ye olay yerine götürüldü. Eva’nın gösterdiği yerde yapılan kazılarda, E.D.’ye ait olduğu değerlendirilen iskelet parçaları bulundu.

Gözaltına alınan 5 zanlı, sorgulanmak üzere Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü…