Türkiye (Son Dakika) 5 çocuğunun annesini öldürdü

5 çocuğunun annesini öldürdü

Paylaş
5 çocuğunun annesini öldürdü

İzmir'in Menderes ilçesinde, kendisini aldattığını iddia ettiği 5 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hakan Baytar'ın yargılanmasına devam edildi

24 Ağustos 2011 tarihinde Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi’ndeki bir pansiyonda meydana gelen olayda, 40 yaşınndaki Hakan Baytar, eşi 35 yaşındaki Yeşim Baytar’ı, kendisini E.A. ile aldattığı iddiasıyla, çocuklarını ve baldızını odadan çıkartıp 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Jandarma tarafından yakalanan ve daha önce de eşinin sırtına, jiletle adını kazıyan Hakan Baytar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakan Baytar hakkında, ’kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle İzmir 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Baytar yargılamanın başında yaptığı savunmasında, eşini, başka bir erkekten cep telefonuna gelen mesajlar ve onunla telefonla konuşması yüzünden bıçakladığını söyledi.

Bugün yapılan duruşmaya, tutuklu sanık Hakan Baytar ile avukatı katıldı. Baytar’ın avukatı, olayda yaşamını yitiren Yeşim Baytar ile telefonla konuştuğu E.A.’nın 1-25 Ağustos 2011 tarihleri arasındaki görüşme kayıtlarının istenmesini talep etti. Talebi kabul eden mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Bahri KARATAŞ/DHA

Haberin Devamı