Türkiye (Son Dakika) 7 yaşındaki Büşra anne-babasını kurtardı

7 yaşındaki Büşra anne-babasını kurtardı

Paylaş
7 yaşındaki Büşra anne-babasını kurtardı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 40 metrelik şarampole uçan araçtan çıkıp yola ulaşan 7 yaşındaki çocuk, anne-babasının kurtulmasını sağladı

Bozkurt'ta yılbaşı eğlencesine katıldıktan sonra sabaha karşı Çatalzeytin İlçesi’ndeki evlerine dönen 3 kişilik Ak Ailesi’nin otomobili, kontrolden çıkıp 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada hafif yaralanan 7 yaşındaki Büşra Ak, ana yola çıkıp, geçen bir aracı durdurdu ve anne babasının otomobilde yaralı olduğunu söyledi. İhbar üzerine gelen ambulanslarla 3 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

YILBAŞI EĞLENCESİNDEN DÖNÜYORLARDI

Çatalzeytin Orman İşletme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı görev yapan 37 yaşındaki Ramazan Ak, Orman İşletme Müdürü olan aynı yaştaki eşi Emel Ak ve kızları Büşra ile birlikte, yılbaşı eğlencesi düzenleyen arkadaşlarının davEti üzerine daha önce görev yaptığı Bozkurt İlçesi’ne gitti. Gece boyunca eğlenen Ak ailesi, saat 03.00 sıralarında, Çatalzeydin’deki evlerine dönmek üzere 20 RA 669 plakalı otomobille yola çıktı. Ramazan Ak, Şehitlik mevkiinde aracının direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, taklalar atarak 40 metrelik uçuruma yuvarladı.

OTOMOBİLDEN ÇIKIP ANA YOLA TIRMANDI

Kazada hafif yaralanan Çatalzeytin Yunus Emre İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Büşra Ak, otomobilden çıkıp, ana yola tırmandı. Burada bir süre bekleyen Büşra, gelen bir aracı el işaretiyle durdurdu, sürücüye "Kaza yaptık. Annem ve babam aşağıdaki otomobilde yaralı" dedi. Sürücü de hemen cep telefonundan polisi ile 112 Acil Servis’i aradı. İhbar üzerine gelen ekipler, yaralı Ramazan ve eşi Emel Ak’ı araçtan çıkardı. 3 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından Bozkurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Başında sıyrıklar oluşan Ramazan Ak, kızı Büşra ile birlikte taburcu edilirken, beli kırılan Emel Ak’ın tedavisi devam ediyor.

Haberin Devamı

DHA