Türkiye (Son Dakika) Amasya'da kaza: 2 ölü

Amasya'da kaza: 2 ölü

Paylaş
Amasya'da kaza: 2 ölü

Amasya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, araçlardan birindeki anne ve 9 yaşındaki kızı öldü, baba ve 5 yaşındaki oğlu yaralandı

Amasya-Samsun Karayolu’nun 20’nci kilometresinde dün akşam meydana gelen kazada, Amasya’dan Samsun istikametine giden Bülent Kamil Tümyıldız yönetimindeki 05 AE 005 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Özoğul’un kullandığı 60 NM 450 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, Bülent Kamil Tümyıldız’ın eşi Aysel Tümyıldız (32) ve kızı Derya Özge Tümyıldız (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Bülent Kamil Tümyıldız (34) ve oğlu Salih Tümyıldız (5) ile diğer araç sürücüsü Ahmet Özoğul (48) ve yanında bulunan Mediha Ultay (52), Suluova İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KÜÇÜK SALİH GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Annesi ve ablası kazada yaşamını yitiren küçük Salih, ablasının yerdeki cesedinin yanından uzun süre ayrılamadı. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştığı çocuk, gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Ahmet ÖZER/DHA

Haberin Devamı