Türkiye (Son Dakika) Annesi ve kardeşini cani babasından kurtardı

Annesi ve kardeşini cani babasından kurtardı

Paylaş
Annesi ve kardeşini cani babasından kurtardı

Bursa'da eşi ile iki kızının el ve ayaklarını bağlayıp tüp gazı açarak evden ayrılan babanın elinden, anne ve kardeşini 12 yaşındaki kız kurtardı

Bursa'da Ulus Mahallesi’nde oturan Şeyhmuz S. (35), tartıştığı eşi Altun S. (26) ile kızları Zehra (12) ve İrem S’nin (8) ellerini ve ayaklarını iple bağladıktan sonra mutfaktaki tüp gazı açık bırakarak evden ayrıldı. Babası evden ayrıldıktan sonra ipi çözmeyi başaran Zehra S, annesinin cep telefonuyla 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulundu.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, anne ve iki kızı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne ile iki kızının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, baba Şeyhmuz S’yı kısa sürede yakaladı. Şeyhmus S.’nin üzerinde 6 gram esrar bulunduğu belirtildi. Gözaltına alınan Şeyhmuz S’nin ifadesinde, olayı eşine kızdığı için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Şeyhmuz S, ifadesinin alınmasının ardından "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Şeyhmuz S, tutuklandı.

A.A.