Türkiye (Son Dakika) Aşırı hız üniversiteli Saniye'nin sonu oldu

Aşırı hız üniversiteli Saniye'nin sonu oldu

Paylaş
Aşırı hız üniversiteli Saniye'nin sonu oldu

İzmit'de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla atan otomobilde bulunan üniversite öğrencisi, 23 yaşındaki Saniye Çaylak öldü, 3 kişi de ağır yaralandı

Kaza, dün gece İzmit’te Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana geldi. Gölcük İlçesi’nden İzmit’e gelen 27 yaşındaki Berkan Akata yönetimindeki 59 EH 943 plakalı otomobil, Outlet Center AVM yakınında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı.

Haberin Devamı

Araç daha sonra orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Araç birkaç takla atarak ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü Berkan Akata, 26 yaşındaki Saadet Ceri, 23 yaşındaki Saniye Çaylak ve 25 yaşındaki Serkan Köylü ağır yaralandı.

Yaralılar, İzmit seka Devlet ve Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan, Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu’nda son sınıf öğrencisi olan Saniye Caylak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Birlikte katıldıkları bir yemekten dönen 4 arkadaştan sürücü Berkan Akata'nın 1.49 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kazada hayatını kaybeden Saniye Çaylak’ın bir süre önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ’Bana Herşey Yakışır’ adlı yarışma programınada katıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA