Türkiye (Son Dakika) Aynı AVM'de üçüncü intihar!

Aynı AVM'de üçüncü intihar!

Paylaş
Aynı AVM'de üçüncü intihar!

Şişli'de ünlü bir alışveriş merkezinin üçüncü katındaki korkuluklardan aşağı atlayan 22 yaşındaki kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Aynı AVM'de bu olayla birlikte üçüncü intihar vakası yaşandı

Saat 10:00'da kapıları açılan AVM'ye gelen Harika Çağla Demir isimli 22 yaşındaki genç kadın, beşinci kata çıkarak korkulukların yanı başında, bir restorana ait masaya oturdu.

Haberin Devamı

Kola ve salata siparişi veren Demir bir süre oturduktan sonra korkuluklara çıkarak 5'inci kattan aşağıya atladı. Zemine düşen genç kadın kanlar içinde kaldı. Olayı gören görevliler durumu 112'ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hayat belirtileri gösteren Demir'iı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

ALMANYA DOĞUMLU

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, AVM'ye ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda genç kadının AVM'ye, açılmasından kısa bir süre sonra giriş yaptığı ve 10:35'te de intihar eylemini gerçekleştirdiğini tespit etti.

Polis genç kadından geriye kalan, oturduğu masada bıraktığı kol çantasını ve hırkasını incelemeye aldı. Almanya Köln doğumlu olan Harika Çağla Demir'in neden intihar ettiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Demir'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

ÜÇÜNCÜ İNTİHAR BEŞİNCİ ÖLÜM

21 Temmuz’da 31 yaşındaki Ayşegül Annakkaya 6'ıncı kattan atlayarak intihar etmesi sonucu hayatını kaybettiği AVM’de geçtiğimiz yıl da Kapalıçarşı’daki bir kuyumcuda çalışan 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak, 5'inci kattan atlayarak intihar etmişti. Aynı AVM’de daha önce de 3,5 yaşındaki Ayşenur Özbaş 4'üncü kat merdivenlerinin başındaki boşluktan düşerek, 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu ise 3'ncü katındaki yürüyen merdivenlerin korkuluklarına oturmaya çalışırken dengesini kaybedip zemin kata düşerek hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

DHA