Türkiye (Son Dakika) Baba ve oğlu 20 metrelik su kuyusuna düştü

Baba ve oğlu 20 metrelik su kuyusuna düştü

Paylaş
Baba ve oğlu 20 metrelik su kuyusuna düştü

Manisa'nın Salihli ilçesinde, baba Aytuğ Demir (35) ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir, 20 metre derinliğindeki içi boş su kuyusuna düştü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, baba- oğulun kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Olay, akşam saatlerinde Salihli ilçesine bağlı Barış Mahallesi Gülnar Sitesi mevkisinde meydana geldi. Aytuğ Demir, oğlu Batu Demir ile birlikte, henüz bilinmeyen nedenle içi boş su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama- kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Kuyunun yaklaşık 20 metre derinlikte olduğu öğrenilirken, baba- oğulun kurtarılması için yoğun bir çalışma başlatıldı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde içi boş su kuyusuna düşen baba- oğul için kurtarma çalışmaları 5 saattir devam ederken, iş makineleri tarafından kuyuya paralel olarak 15 metre derinliğinde bir çukur kazıldı. Ayrıca, ekipler tarafından kuyuya sürekli olarak hortumlarla oksijen akışı da sağlanıyor. 

Kuyuya düşen baba-oğuldan acı haber: Cansız bedenler 20 metre derinlikten 10 saat sonra çıkarıldı Manisa’nın Salihli ilçesindeki su kuyusuna düşen baba ve 2 yaşındaki oğlunun cansız bedenlerine 10 saat sonra ulaşıldı. Öte yandan yaşanan olayla ilgili de 2 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan, baba Aytuğ Demir'in ayakkabıları ile oğlu Batu'nun kuyunun kenarındaki bisikleti görüldü. 5 saattir süren kurtarma çalışmalarının gözyaşları içerisinde yakından takip eden anne Yağmur Demir ise ekiplerden gelecek umutlu bir haberi bekliyor. Ekiplerin kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, yaşanan olayla ilgili Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı