Türkiye (Son Dakika) Bir şarjör mermiyi boşaltıp kaçtı

Bir şarjör mermiyi boşaltıp kaçtı

Paylaş
Bir şarjör mermiyi boşaltıp kaçtı

Ağrı'da yüzü maskeli bir kişi gittiği işyerinin önünde belinden çıkardığı tabancayı peşpeşe ateşleyip bir şarjör mermiyi boşalttıktan sonra kaçtı

Olayla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Berlin kentinde boğazı kesilerek öldürülen 6 çocuk annesi, Sema Subay’ın 2 kardeşi gözaltına alındı.

Olay, dün Yeni Van Caddesi’ndeki Subay Ticaret önünde meydana geldi. İşyeri sahibi 36 yaşındaki Yılmaz Subay, "Ben ve 2 çocuğum dükkanda oturuyorduk. Birden üzerimize yüzü maskeli kişinin ateş açtığını gördüm. Hemen yaşları 3 ila 14 arasında değişen çocuklarımı alıp masanın altına saklandık. 9 el ateş eden şahıs, mermisi bitince kaçmaya başladı. O gidince bende polise olayı haber verdim" dedi.

Polis, olayla ilgili C.C. ve C.C. kardeşleri gözaltına aldı. 2 kardeşin emniyetteki sorgusu devam ederken, saldırının geçtiğimiz günlerde Almanya’nın başkenti Berlin’de kocası Orhan Subay tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürülen 6 çocuk annesi Sema Subay’ın yakınları tarafından yapılmış olma ihtimali araştırılıyor.

Asef ULAŞ/ AĞRI, (DHA)

Haberin Devamı