Türkiye (Son Dakika) Bu otomobilden sağ çıktılar

Bu otomobilden sağ çıktılar

Paylaş
Bu otomobilden sağ çıktılar

Denizli- Antalya karayolunda takla atan otomobilde bulunan genç çift, kazayı emniyet kemerleri takılı olduğu için yara almadan atlattı

Kaza, Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Mevkii’nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Denizli istikametinden Antalya yönüne giden 26 yaşındaki Ahmet Laçinkaya yönetimindeki otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, savrularak takla attı. Ters dönen ve yolun kenarına kadar sürüklenen otomobilde bulunan sürücü Ahmet Laçinkaya ve 26 yaşındaki eşi Fatoş Laçinkaya, taktıkları emniyet kemeri sayesinde kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından olay yerine gelen ambulansta sağlık durumları kontrol edilen çiftin vücudunda sıyrık bile oluşmadığı tespit edildi. Ahmet Laçinkaya, yoğun yağıştan dolayı otomobilin bir anda kaydığını belirtip, "Yavaş gittiğimiz halde aracımız bir anda takla attı. Ancak her zaman olduğu gibi emniyet kemerimiz takılıydı. Bu sayede kazadan yara almadan kurtulduk. Aracımız büyük hasar gördü ama ikimize de bir şey olmaması bizi mutlu etti" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Haberin Devamı