Türkiye (Son Dakika) 'Burası sevdiğim viraj' dediği yerde can verdi! Arkadaşı başında dakikalarca ağladı

'Burası sevdiğim viraj' dediği yerde can verdi! Arkadaşı başında dakikalarca ağladı

Paylaş
'Burası sevdiğim viraj' dediği yerde can verdi! Arkadaşı başında dakikalarca ağladı

Bursa'da bariyerleri aşıp, otluk alana düşen motosikletin sürücüsü Gökhan Camgöz (42) hayatını kaybetti, arkasındaki Koray Sülümer (37) yaralandı. Camgöz'ün Kocaeli'ne gitmek için yola çıktığı, kazadan önce arkadaşına, "Önden ben gideceğim, burası benim sevdiğim viraj" dediği belirtildi.

Bir kafede arkadaşları ile kahve içtikten sonra, Kocaeli'nin Kartepe ilçesine gitmek için yola çıkan Gökhan Camgöz'ün kullandığı 16 EAJ 77 plakalı motosiklet, saat 14.30 sıralarında Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu Bursa Şehir Hastanesi yeni bağlantı yolunda kontrolden çıktı. Refüjdeki ağaca çarpıp, karşı şeride geçen motosiklet, bariyerleri de aşarak otluk alana düştü.

Haberin Devamı

KAZAYI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazada Camgöz hayatını kaybetti, arkasındaki arkadaşı Koray Sülümer yaralandı. Bu sırada Camgöz'ün yoldan geçen motosikletli arkadaşı, kaza görünce gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşı, Camgöz ile Kartepe'ye gittiklerini, yola çıkmadan önce kendisine, "Önden ben gideceğim, burası benim sevdiğim viraj" dediğini söyledi. Yaralanan Sülümer Bursa Şehir Hastanesi'ne, Camgöz'ün cenazesi ise Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.