Türkiye (Son Dakika) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Kabine toplanıyor! İşte gündemdeki konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Kabine toplanıyor! İşte gündemdeki konular

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Kabine toplanıyor! İşte gündemdeki konular

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yarın toplanacak. Kabine Toplantısı'nda terörle mücadele, ekonomideki gelişmeler, ve koronavirüs vaka sayıları gündem maddeleri olacak. Kabine ayrıca, yeni dönemde Türkiye'nin atacağı adımları ve olası Suriye harekatını ele alacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yarın toplanacak. Gündemde iç ve dış siyasetin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı birebir görüşme de olacak. Yeni dönemde Türkiye'nin atacağı adımlar karara bağlanacak.

Haberin Devamı

TERÖR, EKONOMİ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Kasım pazartesi günü Kabine toplantısına liderlik edecek. Kabine, iki haftalık aranın ardından terörle mücadele, ekonomideki gelişmeler, ve koronavirüs tedbirleri gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.

Toplantıda, son dönemde güvenlik güçleri ve Milli istihbarat teşkilatı'nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları masada olacak....

SURİYE HAREKATI GÜNDEDE OLACAK

Son olarak Roma'da ABD Başkanı Joe Biden ile özel bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kabineyi bu görüşme hakkında da bilgilendirmesi bekleniyor. F-35 programından çıkarılan Türkiye'nin yeni dönemde atacağı adımlar başta olmak üzere olası bir Suriye harekatı da Kabinenin gündeminde yer alacak.

Haberin Devamı

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE, VAKALARDAKİ SON DURUM

Son dakikada Glasgow'da düzenlenen İklim Zirvesine katılmaktan vazgeçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise ilgili bakanlar zirvenin sonuçlarını bildirecek. Tüm bunların yanı sıra koronavirüs ile mücadele de konuşulacak konular arasında...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabineye yerli aşı çalışmaları ve vakalardaki son duruma ilişkin bilgi verecek.