Türkiye (Son Dakika) Geçen yıl Kadınlar Günü'nde boşandığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

Geçen yıl Kadınlar Günü'nde boşandığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

Paylaş
Geçen yıl Kadınlar Günü'nde boşandığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Aynur Özallı, şiddet uyguladığı ve bıçakladığı gerekçesiyle geçen yıl 8 Mart’ta boşandığı eşi tarafından bu akşam pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası oğlunu arayan Cuma A., "Annenizi vurdum gidin kurtarın" dedi

Olay, akşam saatlerinde Antalya Manavgat’a bağlı Örnek Mahallesi’nde meydana geldi.

İyşerinden çıkan Aynur Özallı, kızının oturduğu apartmana geldiğinde burada kendisini bekleyen ve geçen yıl 8 Mart’ta boşandığı eski eşi Cuma A. tarafından pompalı tüfekli saldırısına uğradı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI


Aynur Özallı, açılan ateş sonucu kanlar içerisinde yere yığılırken Cuma A.ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyanların ihbarı izerine gelen sağlık ekipleri Aynur Özallı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çevrede inceleme yapan polis pompalı tüfekle çok sayıda fişek buldu. Aynur Özallı’nın cenazesi savcının incelemesi sonucu otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

’ANNENİZİ VURDUM’


Polisin olayla ilgili ifadesine başvurduğu çiftin oğlu Feramuz A., dün akşam babasının kendisini aradığını ve "Annenizi vurdum, gidin kurtarın" demesinin ardından olaydan haberdar olduğunu anlattı.


ÇALIŞMASINI İSTEMİYORDU, ’BENDE ŞEREF BIRAKMADI’ DEMİŞ


Polis olayla ilgili kadının çalıştığı büfe işletmecisinin de ifadesine başvurdu. İşletmeci S.K., Aynur Özallı’nın 3 yıldır aralıklı büfesinde çaycı olarak çalıştığını, Cuma A.’nın ise kadının çalışmasını istemediğini ve işten çıkarmasını istediğini anlattı. Aynur Özallı’nın dün sabah işe gelip akşam ayrıldığını kaydeden S.K., akşam saatlerinde kendisini telefonla arayan Cuma A.’nın kadını öldürdüğünü söylediği ve "Abi bende şeref bırakmadı" dedikten sonra telefonu kapattığını belirtti.

TESLİM OLDU


Cinayet şüphelisi eski koca Cuma A. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlının işlemlerinin sürdüğü belirtildi.


5 KEZ UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ


Aynur Özallı ile Cuma Akkaya arasında ’kasten yaralama’, ’tehdit’, ’hakaret’ ve ’bıçakla yaralama’ olaylarının olduğu, bunun sonucunda Cuma Akkaya’nın 5 kez evden uzaklaştırma aldığı belirtildi.

En son uzaklaştırma kararının 17 Ekim 2016’da 3 ay süreyle verildiği, bu sürenin 18 Ocak 2017 tarihinde dolduğu ve bu tarihten sonra herhangi bir koruma kararı olmadığı kaydedildi.

Çiftin geçen yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde boşandığı kaydedildi.

Haberin Devamı