Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 1 Eylül 2022

Güne Başlarken | 1 Eylül 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 1 Eylül 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

 -Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu bir apartmanın çatısında yangın çıktı. Binada oturanlar tahliye edilirken, yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

-Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını basına açık yapılan idmanla sürdürdü. Aşil tendonu sakatlığı sonrasında tedavisi süren ve kontrolden geçmek için Trabzon’a gelen Bruno Peres idmana geldi. Trabzonspor'un yeni transferi Naci Ünüvar da ilk kez takımla birlikte idman yaptı.

-Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, 1 Eylül'de sona eren av yasağı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, geç saatlerde "Vira bismillah" diyerek denize açılmaya başladı.

Haberin Devamı

-İzmit'te, çay ocağında tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan Ümit S., hastanede tedavi altına alındı.

-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13 bin 163 doktorun görev yerinin belirleneceği Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için tercih sürecinin yarın başlayacağını duyurdu.

Güne Dair Notlar

  • 1 Eylül günü saat 7.35'te dolar 18,19 TL, euro ise 18,23 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Dolittle, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Sinema: John Wick 3

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Gelsin Hayat Bildiği Gibi, TRT 1: 20.00 Sinema: Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi her anlamda mutlu ediyor.

BOĞA: Kariyerinizin ön plana çıkmasıyla gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Finans konularında belirleyici davranacaksınız.

İKİZLER: Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay’ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmayarak olaylara çözüm getireceksiniz.

YENGEÇ: İç güdülerinizin size sağlayacağı avantajlar sayesinde bir başarıyı kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Bugün, mesleki konularda beklediğiniz kriterleri karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konulara bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir.

BAŞAK: Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyor. Olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz.

TERAZİ: Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Yapacağınız birçok kısa yolculuk söz konusu.

AKREP: Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız.

Haberin Devamı

YAY: Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin anlayışınız var. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

OĞLAK: Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

KOVA: Ruhsal evinizde ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınıza alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Çevrenize taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir.

BALIK: Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Ay’ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorundasınız. Çevrenizde size destek verecek gerçek dostlarınızla bir arada olacaksınız.

Haberin Devamı