Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 1 Nisan 2022

Güne Başlarken | 1 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 1 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Türkiye'nin Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozunun etkisi altına girdiğini belirten uzmanlar, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Gaziantep'te bir lokantada dört sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. Patlamanın ardından lokanta ile çevresindeki ev ve işyerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde Onur Temur (22), elinde av tüfeği ile gittiği dükkanda tartıştığı arkadaşı Çağlar Korkmaz'ı (21) öldürdükten sonra intihar etti.

ABD Başkanı Joe Biden, Putin'in kendini izole ettiğine dair bazı belirtiler olduğunu ifade ederek, "Putin'in bazı danışmanlarını kovduğuna dair belirtiler var" dedi.

Seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesini de içeren Milletvekili Kanunu ve Seçim Kanunu’nda değişiklik öngören yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 1 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,67 TL, euro ise 16,23 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 13°C, 21°C Parçalı, yer yer çok bulutlu
Antalya, 14°C, 23°C Parçalı ve az bulutlu
Ankara, 9°C, 23°C Parçalı, yer yer çok bulutlu
Trabzon, 12°C, 20°C Parçalı bulutlu
Diyarbakır, 6°C, 22°C Parçalı ve az bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Arka Sokaklar , ATV: 20.00 Yerli Dizi: Yalnız Kurt, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Aziz,

TV8: 20.00 Survivor All Star 2022, FOX: 20.00 Aşk Mantık İntikam

1 Nisan günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün ve çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.

BOĞA: Takıntılı biri değilsiniz. Fakat bugün, olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşük temposundan olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz.

İKİZLER: İletişim gezegeni yöneticiniz Merkür’ün burcunuzda ilerlemesi iletişimde size güç veriyor. Kısa yolları kapsayan haberlerin sizin isteklerinize paralel ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz.

YENGEÇ: Yöneticilik konusunda çevreniz ders verecek davranışlar sergilemeniz iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

ASLAN: Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Hayallerinize bir adım daha yaklaşacağınız bir gün.

Haberin Devamı

BAŞAK: Güçlü planların insanı olmanıza rağmen fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok. Doğru yoldasınız.

TERAZİ: Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Paylaşıma açıksınız.

AKREP: Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündeme gelmesiyle sert ama akıcı planlar yapıyorsunuz. Gizli anlaşmaların faydasını göreceksiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

YAY: Enerjinizi göstermek istemeyebilirsiniz. Güçlü isteklerin sizi yönlendirmesine izin verin, geleneksel kişileri yargılamaktan vazgeçin. İyi niyetli yaklaşımınızdan dolayı siz kazanacaksınız.

OĞLAK: Kendinizi yeniden yapılandırabilir ve şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için şansınızın açık olması muhtemel.

Haberin Devamı

KOVA: Görüşeceğinizin kişilerin başarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu çok önemli. Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

BALIK: Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Spor yapmak için zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.