Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 12 Mart 2022

Güne Başlarken | 12 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 12 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Rusya’nın Yisk limanından çıkış yapan 6 bin 99 ton ay çiçek yağı yüklü Lilac isimli yük gemisi, Kerç kanalını geçerek İstanbul Boğazı'na ulaştı. İstanbul Boğazı’ndan geçişini tamamlayan yük gemisinin, 15 Mart’ta Mersin Limanı’nda olması bekleniyor.

Ukrayna Savunma Bakanı Oleksiy Reznikov, Rus savaş uçaklarının provokasyon amacıyla Belarus topraklarına saldırı planladığını iddia ederek, “Rusya provokasyon için Belarus’u vuracak” dedi.

Yoğun kar yağışı sebebiyle Düzce-Zonguldak karayolu tır ve kamyonların geçişine kapatıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından koronavirüs ile ilgili açıklama yaptı. Öte yandan günlük koronavirüs tablosu da belli oldu.

Nevşehir'de minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken, 4'ü çocuk 5 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

İstanbul için yeni kar yağışı uyarısı yapıldı. İstanbul için 'turuncu' alarm verildiğini belirten Vali Yerlikaya, '12 Mart Cumartesi akşam ve pazar günü için çok dikkatli olmamız lazım, biz tedbirlerimizi aldık' ifadelerine yer verdi.

Güne Dair Notlar

  • 12 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,77 TL, euro ise 16,13 TL.

Hava durumu ise şöyle: İstanbul, -3°C, 1°C Aralıklı ve yerel olmak üzere kar yağışlı Antalya, 3°C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu Ankara, -8°C, -1°C Parçalı ve çok bulutlu Trabzon, 1°C, 4°C İç ve yüksek kesimleri kar yağışlı Diyarbakır, -2°C, 6°C Yüksekleri kar yağışlı

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Şarkılar Bizi Söyler, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kardeşlerim, SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show

TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Gönül Dağı, FOX: 20.00 Sinema: Recep İvedik 5

12 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz. Bazı konularda derin düşündüğünüzde iyi olduğunuzu göreceksiniz. Bugün kazançlarınızdan hoşnutsuzluk duymanız çevreyle ilgili koşullardan kaynaklanıyor.

BOĞA: Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Bugün yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı ele alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bugün, duygularınız yoğun. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün, Ay mesleki konularınıza derinlik getiriyor. Enerjinizi partnerinize yansıtacak ve sorunları ile ilgileneceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter’in geri hareketi enerjinizi harcayamamanıza neden oluyor.

ASLAN: Duygusal konulara takılmanız sizi olumsuz etkiliyor. Karşınızdaki kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların haksız davranmaları gururunuzu incinebilir, problem yaratabilirsiniz.

BAŞAK: Çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Kendi düşüncelerinize fazla değer vermeniz yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

TERAZİ: Bilinçaltınız pozitif enerji ile yoğunlaşacak. Yapacağınız geniş bir istek listesi gündeme gelecek. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın ağır hareket etmesi canınızı sıkıyor.

Haberin Devamı

AKREP: Enerjinizi olumlu kullanın. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter’in geri gidişiyle fırsatlar ayağınıza gelebilir ama yetersiz de kalabilir.

YAY: Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içindesiniz ama gizli korkularınızı yenmelisiniz. Bazı şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve çevrenizden yardım almalısınız.

OĞLAK: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Değişimlere karşı huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Her zamanki çözümcü yapınız sayesinde dinginliğe kavuşacaksınız. Sinirleriniz yorgun düşebilir.

KOVA: Çevrenize karşı duygusal tavırlar takınıyorsunuz. Onlarla ilişkilerinizde pürüzlerin çıkabileceğini gösteriyor. Duygusal değişimleriniz işinizi arka plana atmanıza neden oluyor. Maddi konularda biraz beklemelisiniz.

BALIK: Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması sizin lehinize gerçekleşecek. Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Bugün duygusal coşkular içinde olacaksınız.

Haberin Devamı