Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 13 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 13 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 13 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!




Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, Siirt-Şirvan nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Ömer Bağra şehit oldu.

Batman'da bir eve kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

Esenyurt’ta çocukların kavgasına aileler de karıştı. Taraflardan birinin silahla ateş açtığı kavgada 2 kişi yaralandı.

 Diyarbakır'da bir ay önce kuzeniyle evlenen E.U. (23), sabah saatlerinde babasının evine giderek, eşi Baran U.'nun (22) kendisine tokat attığını ve şiddet gördüğünü söyledi. Bunun üzerine E.U.'nun yakınları, Baran U., babası N.U. (50) ve kardeşi A.U.'nun (28) çalıştığı pazara giderek bıçaklı saldırı düzenledi. Saldırıda Baran U. yaşamını yitirirken, N.U. ve A.U. ise yaralandı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Hatayspor ile oynadığı maçta Edin Visca sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrolün ardından Visca'nın kolunda kırık olduğu tespit edildi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, fazla bal tükettiği için fenalaşan ve gözlem altında tutulan yavru ayıya armut ikram etti.

Güne Dair Notlar

  • 13 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,93 TL, euro ise  18,40 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Mısır çorbası
  • Şnitzel
  • Fırın makarna
  • Krem karamel

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Tatlı krizlerini önleyen baharatlar

Diyet listenize ekleyeceğiniz bazı baharatlar sayesinde daha kısa sürede zayıflayabilirsiniz.

  • TARÇIN
  • KİMYON
  • KIRMIZI BİBER
  • ÇEMEN OTU 

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Çok Güzel Hareketler 2 (KANAL D)

Eğlence: İbo Show (STAR)

Sinema: İnanılmaz Örümcek Adam 2 (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Kanlı Nigar (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Çevreniz tarafından anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilirsiniz. Bugün beklediğiniz performansı yakalamak istiyorsanız, işinizle ilgili gerekli donanıma sahip olsanız bile gerekli desteğe ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

BOĞA: Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz. Enerjiniz bir düşüyor bir yükseliyor. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, birtakım gecikmeler olacaktır.

Haberin Devamı

İKİZLER: Ortaklarınızla iletişiminizde mesafenizi koruyarak hareket etmelisiniz. İlişkilerinizdeki saygı çok önemli ve de gözden geçirmeniz için uygun bir gün. Sağlığınız konusunda düzenli egzersizlerle vücudunuzu zinde tutun.

YENGEÇ: Satürn sağlık ve çalışma evinizde geri giderken, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmek için önünüze önemli birçok fırsatlar sunacak. Bugün birçok arkadaşınızla yeniden deneyebileceğiniz ortamlar karşınıza çıkacak.

ASLAN: Ani gelişen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı sırların ortaya çıkmasıyla kafanızdaki düşünceler şekil değiştiriyor. Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında değerlendiriyorsunuz.

BAŞAK: Hayallerinizi çalıştıran bir dönemden geçtiğiniz görünüyor. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz. Beraberliklerinizi gözden geçirmeniz gerekecek.

TERAZİ: Dikkatinizi çeken insanlarla farklı fakat arzuladığınız ortamlarda bulunacaksınız. Arkadaşlarınızın bile kariyerli kişilerden olmasına dikkat edeceksiniz. Yeni oluşumlar için mükemmel fakat bir o kadar düşündürücü bir dönem.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün gezdiğiniz ve dolaştığınız yerlerde eski bir dost ve sevgiliyle karşılaşma olayınız oldukça fazla bir varsayım. İstemeden gittiğiniz ortamlar sizi sevindirecek. Evrenin size sunacağı güzellikleri sevgiyle kabul edin.

YAY: Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman, duygusal olayların çözümünü buluyorsunuz. Huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Akşam yürüyüşleri size iyi gelecektir.

OĞLAK: Yaşamınızı renklendirmek adına göstereceğiniz çaba, bazı isteklerinizde artış sağlarken, kendinizi iyi hissetmenize de neden olacak. Hayal edin ve bekleyin. Bazı kişilerin kıskançlığı ve olumsuz enerjileri sizi üzebilir.

KOVA: Satürn geri giderken birçok eski olayları yeniden tetikliyor. Aile bireyleri yüzleşme yaşayacak. Uzun süredir taşınmayı düşünüyorsanız bu hafta birçok fırsat yeniden karşınıza çıkacak. Tembellik etmeden çalışmalısınız.

Haberin Devamı

BALIK: Uzun zamandır çok istediğiniz seyahat arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Seminerler sizin için önemli. Eksik bilgilerinizi tamamlamak istiyorsanız bu dönemi akıllıca kullanabilir, iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz.