Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 14 Haziran 2022

Güne Başlarken | 14 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 14 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 İstanbul Kağıthane'de, Hamza Çıkrıkçı adlı kiracı, kontratı devam etmesine rağmen, kirayı 3 katına çıkarmak istediği için tartıştığı ev sahibi Şenel Tombul'u tabancayla vurarak öldürdü.

Adana’nın Kozan ilçesinde şiddetli sağanak sele neden oldu. Düzağaç Mahallesi'nde sel nedeniyle 3 araç hurdaya döndü, yollar kapandı. Asırlık ceviz ve çınar ağaçları sel sularında sürüklendi. Büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Aksaray'da, Mamasın Baraj Gölü'ne girdikten sonra suya batarak gözden kaybolan ve cansız bedenleri el ele tutuşmuş halde bulunan İsmail Duha Atak (19) ile Kürşat Metin Yıldırım (19), bugün yan yana toprağa verildi. İki arkadaşın hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına uzun süre hazırlandıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Rus ordusunun büyük bir kısmının kontrolünü ele geçirdiği Severodonetsk kentindeki durumu anlatan Luhanks Bölge Valisi Sergei Gaidai, Rus ordusu tarafından kente giden tüm köprülerin yıkıldığını açıkladı.

İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde A. Efes’i 92-80 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seride durumu 3-1 yaparak 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamladı.

Güne Dair Notlar

  • 14 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,27 TL, euro ise 18,05 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kız Kardeş, STAR TV: 20.00 Sinema: Bir Baba Hindu, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Destan

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Sinema: Bakış Açısı

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün çevreniz sizden etkilenip fikirlerinize karşı çıkamıyor. İlişkileriniz tutkulu bir hâl alıyor. Dış görünüşünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Partnerinizi eleştirmediğiniz sürece, sinerjiniz artıyor.

Haberin Devamı

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var. İş ilişkilerinizde de yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arasında gerekli işbirliğini sağlayacaksınız.

İKİZLER: Gücünüzün azaldığını hissederek, kendinizi geri plana çekebilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Bugün, suskun ve gizemli bir havaya gireceksiniz.

YENGEÇ: Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bugün sinirli ve eleştirici olabilirsiniz.

ASLAN: Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmemelisiniz. Denge çok önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahipsiniz fakat yine de dikkatli olmalısınız. İnsanlar size karşı çıkamıyorlar.

BAŞAK: Aklınızdaki karmaşa nedeniyle çevrenizden soyutlanmak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır. Sevdiklerinizle ortak duygu birliği içinde olsanız bile, geçmiş yüzünden tartışabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: Sürprizlere hazır olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için, kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak.

AKREP: Bugün zihniniz dağınık. Herkese aynı anda söz vermeniz, iyi olmuyor. Değişen hava şartları, en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın. Uyku düzeniniz önemli.

YAY: Kişisel enerjiniz çok yüksek olacak. Karşınızdaki kişiler, konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu şekilde etkilenecekler. Fiziksel anlamda çok çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Aynı zamanda başarılısınız.

OĞLAK: Yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ediyorsunuz. Başarınızı çevresel faktörlerle birleştirmelisiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı daha çok seviyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gün. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Büyük arzularınız, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu artıracak.

BALIK: Duygusal yaşamınızla ilgili değişiklikler yapmalısınız. Bazı olaylar istediğiniz gibi olacak. Yeni beraberliklerde kârlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Kısa vadeli sözleşmeler başarınızı artırıyor.