Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 15 Haziran 2022

Güne Başlarken | 15 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 15 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Çelik Yunanistan'ın adaları silahlandırmasıyla ilgili olarak, " Adaların birçoğunu Yunanistan yıllardır silahlandırmaya çalışıyor. Bunun ne anlama geldiğini biliyoruz. Ne zaman hukuka davet etsek maalesef Yunanistan bunu ‘Türkiye’nin saldırganlığı’ gibisinden astı astarı olmayan şeylere dönüştürüyor." ifadelerinde bulundu.

MEB, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Öğretmenlik Kariyer Basamakları Eğitim Başvurusu sonuçları belli oldu.

Denizli’de kendilerinden 5 gündür haber alınamayan gençlerin cesedi, 45 saatlik çalışmanın ardından yaklaşık 30 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu.

Haberin Devamı

İtalya’da 4’ü Türk, 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce çekilmiş son fotoğraf ortaya çıktı. İtalyan basını fotoğrafı, 'Trajik kazadan önce son gülüş' başlığıyla paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Meslek Mensuplarının Tıbbî İşlem ve Uygulamaları nedeniyle soruşturulmasına ve idarece ödenen tazminatın rücu edilmesine dair usul ve esasları hakkında yayımlanan yönetmeliğe ilişkin, ”Devlet üniversitesi kadrosundaki öğretim elemanları dışındaki sağlık çalışanlarının tıbbi iş ve işlemleri dolayısıyla yapılan şikâyetler, ilgili savcılıklar tarafından soruşturma izni için Kurula gönderilecektir” dedi.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde boğulmak üzere olan torununu kurtarmak için denize atlayan yaşlı adam rip akıntısına kapılarak boğuldu.

Güne Dair Notlar

  • 15 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,26 TL, euro ise 18,01 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Seversin (KANAL D)

Sinema: Hokkabaz (STAR)

Yerli Dizi: Kuruluş Osman (ATV)

Sinema: Çöpçüler Kralı (SHOW)

Yerli Dizi: Gizli Saklı (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Mesleki konularda iddialı olacak ve taviz vermek istemeyeceksiniz. Tartışmalardan ve güç savaşlarından sakınmalı, kaba kuvvetin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz. Bugün dikkatli olun.

BOĞA: Günlük yaşantınızı renklendirmek istiyorsunuz. Duygularınızı paylaşmayıp ketum olmayı tercih edeceksiniz. Fakat çevreniz sizi rahat bırakmayabilir. Dış çevreye açılabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bugün, duygusal konulara kapalı olacağınız için, toplumsal hayatınız ön plana çıkacak. Maddi durumu iyi olanlardan etkileneceksiniz. Bu durum sosyal ilişkilerinizde artışa ve yeni kişiler tanımanıza neden olacak.

YENGEÇ: Sözleşmeler ve yazılı anlaşmalar önem kazanacak. İmza atarken, sizin şartlarınızdan çok karşı tarafın istekleri baskın çıkacak. Bugün, önemli kişilerle görüşüp yüksek pozisyonlara geçebilirsiniz.

ASLAN: İş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk sizi farklı kulvarlara taşıyacak. Ortaklıklara açıksınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda, isabetli kararlar vereceksiniz. Pes etmeyeceksiniz.

BAŞAK: Özgürlük arayışınız sizi farklı boyutlara götürecek. Karşınıza çıkan kişilerin akılcı kimliklerinden etkileneceksiniz. Kısa süreli aşklara bağlanmamalı, geçici duygular için kendinizi yıpratmamalısınız.

TERAZİ: Kariyerinizi ve iş hayatınızı pekiştirecek kişilerle görüşmeye devam edeceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda, ışıltınız nedeniyle topluluk sürekli sizi takip edecek. Doğru tercih yapmalısınız.

Haberin Devamı

AKREP: İş hayatınızda beklediğiniz performansı çevre ilişkilerinizle bütünleştireceksiniz. Sosyal aktivitelerde karşılaşacağınız kişilerden olumlu elektrik alabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları için uygun bir gün.

YAY: Maddi imkanları geniş ve kariyer sahibi sizi güçlü kılacak aşk kapınızda. Temkinli ilerleyerek hedeflerinize ulaşacaksınız. Bu birlikteliklerden çıkar sağlayacaksınız. Biraz daha fazla önem verin.

OĞLAK: Kısa mesafeli yollarda ve küçük grup toplantılarında karşılaşacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Ciddi bir havada başlayan beraberlik, sonradan enerjik hale gelecektir. Olaylar istediğiniz gibi gelişecek.

KOVA: İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımları yapacaksanız. Aranızda kan bağı bulunan kişilere dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

BALIK: Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle, çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.