Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 15 Şubat 2022

Güne Başlarken | 15 Şubat 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 15 Şubat 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Gıda ürünlerinde Katma Değer Vergisi’ndeki (KDV) yüzde 7’lik indirim, etiketlere yansımaya başladı. Bazı marketler KDV düşüşünün üzerine kendilerinin de ek indirim uyguladığını belirtirken, denetimler de artırıldı. İndirimi yansıtmayan firmalara ağır ceza var.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, futbol maçına Turkovac yazılı formayla çıkan GZT Giresunspor, Fraport TAV Antalyaspor, MKE Ankaragücü ve Eyüpspor'a teşekkür etti.

Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında gözaltında tutulan 3 şüpheliden 2’si tutuklanırken diğer şüpheli serbest bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Nefes kesen mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde, 2 yıldır otelde kalan 73 yaşındaki şahıs otel odasında ölü olarak bulundu.

Elazığ'da kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen şahıs önce etrafa rastgele ateş etti daha sonra kafasına silah dayadı. Şahıs 4 saatin sonunda ikna edildi.

Güne Dair Notlar

  • 15 Şubat günü saat 7.35'te dolar 13,60 TL, euro ise 15,40 TL.

Hava durumu ise şöyle: İstanbul, 2°C, 9°C Parçalı bulutlu Antalya, 10°C, 17°C Parçalı ve az bulutlu Ankara, 0°C, 5°C Parçalı ve çok bulutlu Trabzon, 6°C, 9°C Parçalı ve çok bulutlu Diyarbakır, 0°C, 13°C Az bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Mandıra Filozofu, STAR TV: 20.00 Sinema: Kurye, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Destan, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Baba

FOX: 20.00 Yerli Dizi: Evlilik Hakkında Her Şey, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Masumlar Apartmanı

15 Şubat günlük burç yorumları

KOÇ: Gücünüzün yüksek oluşu ve maddi konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalın. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerle ortaya çıkıyorsunuz.

BOĞA: Olaylara karamsar bakmanın anlamı yok. Bugün coşkularınızın sizi yönlendirmesine kendinizi bırakın. Kişiselliğinizi vurgulamaktan ve sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.

İKİZLER: Partnerinizle uyum içinde olmanız ve güzel vakit geçirmenize rağmen ileriye dönük plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda odak noktası haline geleceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ve akıl ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak çözüm yolları bulacaksınız.

BAŞAK: Yaşamınıza hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin özelliklerine ve size kazandıracaklarına değer veriyorsunuz. Hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız. Özel işlerinizi ihmal edeceksiniz.

TERAZİ: İletişim konusunda başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere yardım etme isteği içindesiniz ve yardımsever duygularla hareket edebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Çevrenizde yaratıcı kişilerin oluşu motivasyonunuzu güçlü kılıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranışlar sergileyecek ve çalışmalarınızla takdir göreceksiniz. Keyfini çıkarmaya çalışın.

YAY: Uçuk şeyler düşünmek yerine ayakların sağlam basacağı işlerle uğraşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins tarafından ilgi gördüğünüz bir dönem. Kendinizi daha da güçlendirmelisiniz.

OĞLAK: Çevrenizdeki olayları sorgulamanıza ve etkilenmenize rağmen etrafınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Kırgın olsanız bile kendinizi yenileme konusunda akıllıca davranacak kadar mantıklı hareket ediyorsunuz.

KOVA: Özgür çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Olayların yönünü kendi doğrularınız için değiştirmek istemeniz doğal. Uzun süredir olmasını istediğinizi arzularınız ön planda olacak.

BALIK: Enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için fırsat yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız. İşinize dört elle sarılacaksınız.

Haberin Devamı