Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 17 Mart 2022

Güne Başlarken | 17 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 17 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün yola çıkan 159 kişi ile beraber Ukrayna’dan tahliye edilen Türk vatandaşı sayısının 15 bin 196 olduğunu açıkladı.

Ukrayna’da bombardımanlar arasında doğan bebeklerin fotoğrafları yürekleri yakıyor. Anneler doğum hastanelerinin bodrumlarında ya da sığınaklarda bebekleriyle birlikte kalıyor. Yeni anne adayları yaşadıklarını korku dolu cümlelerle anlatıyor.

Kadıköy'de 17 yaşındaki Saltuk Buğrahan Demir evden kaçarken kullandığı lüks otomobil ile bariyerlere çarptı. Feci şekilde hayatını kaybeden gencin ailesine intihar notu bırakarak kaçtığı iddia edildi. 

Sağlık Bakanlığı, sağlıkta şiddet suçları ve malpraktis davalarında yaşanan haksızlıkların önlenmesi için hazırlanan kanun teklifinin TBMM Adalet Komisyonu’na sevk edildiğini açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin, "Bazı şeyler asla eskisi gibi olmayacak, bazı haksızlıklar tarih olacak. Bugün büyük bir adım atıldı" dedi.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 17 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,62 TL, euro ise 16,14 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, Çok bulutlu, ve sağanak yağışlı. 4°C, 9°C
Antalya, Parçalı ve çok bulutlu. 9°C, 16°C
Ankara, Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı ve hafif olmak üzere kar yağışlı. 1°C, 6°C
Trabzon, Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere il genelinde aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı. 2°C, 5°C
Diyarbakır, Parçalı ve çok bulutlu. -2°C, 9°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Camdaki Kız (KANAL D)

Sinema: Ölümsüz (STAR)

Bir Zamanlar Çukurova (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Mahkum (FOX)

 

17 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyacak davranışlarınız yüzünden, sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında bazı hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

BOĞA: Şansınızı istediğiniz koşullara deneyecek, beklediğiniz ortamı sağlayabileceksiniz. Güvenli ilişkilerden yanasınız. Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerdensiniz.

İKİZLER: Ailenizle ortak çalışmalar içinde olacak, onların size verdikleri desteği karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Enerjinizi ilgi alanınıza aktarabilmek için yaptığınız çalışmaların sonuç vermesini beklemelisiniz.

YENGEÇ: İnatçı yapınızı destekleyen davranışlar ile karşınızdakileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Sevdiklerinizin duygusal hayatlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların da özel yaşamları olduğunu unutmamalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileride anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünü kendinizde bulacaksınız.

BAŞAK: Değişim için uygun bir gün. Çözümü zor olan birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi izlenim veren olaylar bazı tıkanmalara neden oluyor. Beklemek bazen işe yarıyor.

TERAZİ: Bugün partnerinizle ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz. Olmadığı zaman da canınız sıkılıyor.

AKREP: Yapacağınız işlerde kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

YAY: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartlardan çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bazı iş planlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yoğun bir dönem başlıyor.

KOVA: Savaşçı Mars sizi olumlu etkileyeek. İş çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olacaksınız. Gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor ve hedefinizi belirliyorsunuz.

BALIK: İlişkilerinizde sabırlısınız. Ama bazen fevri hareketlerinizle her şeyi bir anda koparıyorsunuz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük, duygusal takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.