Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 18 Mart 2022

Güne Başlarken | 18 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 18 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan, ’Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’ ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde şark görevinde bulunan emniyet personelinin görev süreleri düşürüldü.

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat’ta başlayan ve 22 gündür devam eden savaşta sivil yerleşimler hedef alınmaya devam ediyor. Rus birlikleri son olarak Kiev bölgesinde Markhalivka köyünü vurdu. Köye isabet eden 2 roket çok sayıda evin zarar görmesine yol açtı. Ukrayna Acil Durumlar Servisi ve yerel halkın enkaz altında kalanları kurtarma operasyonu devam ediyor. Ölü yada yaralılara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, eyalet başkanlarıyla düzenlediği toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Rusya uluslararası değerlerimize ve normlarımıza da saldırıyor" dedi.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu rövanş mücadelelerinin ardından Barcelona, Atalanta, Rangers, Braga, Lyon, West Ham United, Eintracht Frankfurt ve Leipzig çeyrek finale yükseldi.

ABD'nin Texas eyaletinde bir köpek bakıcısı, vahşi bir köpek saldırısında 800 kez ısırıldı ve yüzünde deri sarkmasına neden olan şoke edici yaralar meydana geldi. Köpek sahiplerinin savunmasıyla evlerinin kapısındaki tabelada yazan uyarı arasındaki çelişki, olayla ilgili şüpheleri artırdı.

Güne Dair Notlar

  • 18 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,71 TL, euro ise 16,31 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 0°C, 3°C
Antalya, Parçalı ve çok bulutlu. 7°C, 18°C
Ankara, Çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı. -3°C, 1°C
Trabzon, Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 1°C, 3°C
Diyarbakır, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 0°C, 6°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Arka Sokaklar (KANAL D)

Yerli Dizi: Kaderimin Oyunu (STAR)

Yerli Dizi: Yalnız Kurt (ATV)

Yerli Dizi: Aziz (SHOW)

Yerli Dizi: Aşk Mantık İntikam (FOX)

18 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün çevreyle çatışmaktan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var. İşinize olan bağlılığınız önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

BOĞA: Değişim gezegeni Uranüs sayesinde bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için önemli. Gerekli kişileri bir araya getirecek ve çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Yetenek ve yaratıcılığınızı riskleri göze alıp ortaya çıkaracaksınız. Çevre faktörlerin lehinize olması motivasyon açısından sizi güçlendiriyor.

YENGEÇ: Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyacı doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz.

ASLAN: Birçok romantik fırsat önünüze gelecek. Yakın ilişkilerinize daha uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraları gündeme getirirken, başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

TERAZİ: İçinizdeki enerjiyi paylaşmakta acele etmeyin. Disipline eden Satürn ve savaşçı Mars’ın olumlu desteğini her geçen gün hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP: Gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. İşleri yaşama geçirmekte acele ediyorsunuz. Algılama konusunda başarılısınız.

YAY: Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınızı ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi olumlu etkilerken geleneksel kişileri yargılamayı bırakmalısınız.

OĞLAK: İşinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Aile ve yuva gezegeniniz Mars, finans evinizde ilerliyor. Bolluk gezegeni Jüpiter, iletişimde beklediğiniz başarı için her türlü potansiyeli size sunuyor.

KOVA: Fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak başarınızı katlıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Ayrıca gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.

Haberin Devamı