Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 18 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 18 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 18 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Haberin Devamı

 Sen uyurken neler oldu?

 -İstanbul Şişli Kuştepe'de biri polis, 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-Dışişleri Bakanlığı'ndan, Afganistan'da bir camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımlandı.

-İzmir'in Urla ilçesi açıklarından yurt dışına yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 44 düzensiz göçmen yakalanırken, Karaburun açıklarında Yunan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

-UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Kopenhag'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Frapot TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haberin Devamı

 -Adana'da plastik geri dönüşüm fabrikasının deposunda yangın çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale ederken çevrede oturan vatandaşlar da ekiplere destek olmaya çalıştı.

Güne Dair Notlar

  • 18 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,95 TL, euro ise  18,25 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Mısır çorbası
  • Şnitzel
  • Fırın makarna
  • Krem karamel

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Tatlı krizlerini önleyen baharatlar

Diyet listenize ekleyeceğiniz bazı baharatlar sayesinde daha kısa sürede zayıflayabilirsiniz.

  • TARÇIN
  • KİMYON
  • KIRMIZI BİBER
  • ÇEMEN OTU 

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Sinema: Jumanji: Vahşi Orman, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Sinema: Anne

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Gelsin Hayat Bildiği Gibi, TRT 1: 20.45 Başakşehir-Royal Antwerp Krş.

Günlük burç yorumları

KOÇ: Aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada, kesinlikle partnerinizin fikirlerini kulak ardı etmeyin. Başkalarının düşünceleri ilgi alanlarınızda size anlamsız gelebilir. Aldırmayın gitsin.

BOĞA: Kıskançlıktan öte sahiplenici yapınız çevrenizde yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Aile büyüklerinden biri size maddi konularda destek olabilir.

İKİZLER: Bugün arkadaşlarınızla konuşurken hiç gereksiz şekilde sivri dilli olacaksınız. O kadar anlık ki geri dönüş için zaman bile yok. Bu yanınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturmalısınız, bunu unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin farkındasınız. Bugün özellikle maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz. Hesaplarınızı ince bir şekilde yapmanız size belli bir disiplin getirecek. Kararlarınıza arkadaşlarınız da destek verecek.

ASLAN: Düşünceleriniz uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar için yoğunlaşacak. Bu da yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendirip amacınıza sabırla yaklaştıracak. Aksilikler ortaklık ilişkilerinize yansıyacak.

BAŞAK: Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Önceden verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Olumsuz olaylar çözümlenecek.

TERAZİ: İyi niyetli dostlarınızın size önereceği teklifleri hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddi konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Canınız bir hayli sıkkın.

AKREP: Aşk hayatınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz. Bugün değişik bir karizmaya sahipsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Beklediğiniz teklife sıcak bakacak, etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız.

OĞLAK: Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Sadece riskleri unutmamalısınız. Sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. Seyahatleriniz gündemde.

KOVA: İlişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız her şey daha iyi olacak. Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkilerden destek alacaksınız.

BALIK: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz fakat gidişat sizin davranış biçiminizi olumsuz etkileyebiliyor. Kariyeriniz önem kazanmaya başlıyor.

Haberin Devamı