Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 20 Nisan 2022

Güne Başlarken | 20 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 20 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) tarafından düzenlenen 'Fahri Profesörlük Unvanı Töreni' ve 'Krizde Savunma ve Güvenlik' konferansında konuştu. 'Pençe Kilit Operasyonu' ile ilgili konuşan Akar, "Pençe Kilit Operasyonu ile terör yuvalarının kilitleri tek tek parçalanıyor. Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde. Teröristlerin yaşadığı çaresizlik, telsiz konuşmalarına yansıyor" dedi.

Gaziosmanpaşa'da, oyun oynayan çocukları gizlice çekip sosyal medyada paylaştığı tespit edilen Pakistan uyruklu S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Ataşehir'de Fransa uyruklu bir kadın turist, bindiği taksi şoförünün kendisinden fazla para istediğini iddia etti. Kadın yolcu ile tartışmaya başlayan taksi şoförü kadını darbettikten sonra yere fırlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken taksi şoförü gözaltına alındı. Taksi şoförü ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci İbrahim Haskoloğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu açıkladı.

Güne Dair Notlar

  • 20 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,66 TL, euro ise 15,86 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 6°C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu
Antalya, 14°C, 21°C İç kesimleri yerel sağanak yağışlı
Ankara, 3°C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu
Trabzon, 9°C, 14°C Aralıklı sağanak yağışlı
Diyarbakır 8°C, 24°C Sağanak yağışlı

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sadakatsiz, STAR TV: 20.00 Eğlence: İbo Show, ATV: 20.10 Yerli Dizi: Kuruluş Osman

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Oğlum, TV8: 20.00 Annenin Sırrıdır Çocuk

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil kimse sizi anlayamıyor. Bugün tuhaf duygular içindesiniz. Yeni projeler gündemde ve kafanızı meşgul edecek.

BOĞA: İletişim gezegeni Merkür’ün size vereceği sıkıntıları görmezden gelmeyin. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gecikmeler yaşayacaksınız. Fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun.

Haberin Devamı

İKİZLER: Çevreyle ilişkilerinizde istemediğiniz olaylarla karşılaşmanız mümkün. Eğlenebileceğiniz ortamlarda değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımların söz konusu olacağı durumlar mevcut.

YENGEÇ: İşbirlikleri ve iletişimde önemli gelişmeler var. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenin sizin için ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler çok önemli.

ASLAN: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi verin. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin hoşuna gidiyor.

BAŞAK: Duygusal bağlarınızı güçlü tutun. İletişimdeki başarınızı karşınızdakinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. İletişim gezegeni Merkür sosyal hayatınıza hareket kazandırıyor.

TERAZİ: Güneş karşıt evinizde ilerliyor. Yaptığınız işten duygusal tatmin sağmak istemeniz çok güzel ama duygularınızda yaşadığınız gel gitler sizin için hoş değil. Temponuzda yavaşlamalara neden oluyor.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere karşı ön yargılı olmayın.

YAY: Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenin ve çevrenizdekilerin sizi anlaması için zaman verin. İletişim gezegeni Merkür, çalışma evinizde ilerliyor. Dostlarla bir araya gelecek ve sorunlarınızı tartışacaksınız.

OĞLAK: Ay’ın bulunduğu konum ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz.

KOVA: Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu. Aile fertleriyle ortak çalışmalar gündeme gelecek. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için olayları irdelemek sizi mutsuz edebilir. Sinirleriniz yorgun.

BALIK: Maddi konularda geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İşinizde güvendiğiniz biriyle çalışmak sizi rahatlatıyor. Kazançlarınızda artış sağlamak için yeni yapılanmalar içindesiniz. İş veriminiz artıyor.

Haberin Devamı