Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 22 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 22 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 22  Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

 

-Adana'da bir şüpheliyi gözaltına almak isteyen sivil polis ekibine av tüfeğiyle ateş açıldı. Gözaltına alınmak istenen şüphelinin yakanı olduğu belirlenen T.G. isimli saldırganın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği 3 polis, hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından bölgeyi ablukaya alan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

-Adana'da bir şüpheliyi gözaltına almak isteyen sivil polis ekibine av tüfeğiyle ateş açıldı. Gözaltına alınmak istenen şüphelinin yakanı olduğu belirlenen T.G. isimli saldırganın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği 3 polis, hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından bölgeyi ablukaya alan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

-Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir düğünde dağıtılan yemekten yedikten sonra mide ağrısı ve baş dönmesi şikayetiyle hastaneye götürülen 27 kişi tedavi altına alındı.

-Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde sahil kenarında iki grup arasında temkme ve yumruklu kavga yaşandı. Kavga çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle sonlandırıldı.

-İstanbul Fatih'te eski bir handa kalan şüpheli kişilere yönelik olarak polis ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda 23 kişi gözaltına alınırken, 1 ruhsatsız tabanca, bir çanta dolusu para, 1 pala, 1 hassas terazi ve uyuşturucu kullanmaya yarayan materyal ele geçirildi.

 

Güne Dair Notlar

  • 22 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18,10 TL, euro ise 18,17 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Düğün çorbası
  • Tepsi kebabı
  • Sebzeli pilav
  • Profiterol 

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Ip Man: Son Dövüş, STAR TV: 20.00 Sinema: Kuşatma, ATV: 20.00 Sinema: Bana Bir Soygun Yaz 2

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: Sinema: Kartal Eddie

Günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu iş birliği içerisine gireceksiniz. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecek. Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorundasınız.

BOĞA: Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni dostluklara hazır bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Sürpriz fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda içinizde çılgın bir enerji hissedeceksiniz. Duygularınızın esiri olmayın.

YENGEÇ: Bugün yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Bu dönemde özellikle daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek.

ASLAN: Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacak.

BAŞAK: İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Kafanızda değişik fikirlerle yola çıkabilir ve daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içindesiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: Birtakım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz.

AKREP: Çevreniz adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir. İlişkinizde karşılıklı tartışma yerine sorunun dibine inmenizde yarar var. Bugün duygusal ve fanatik konularda eskiye özlem duyabilirsiniz.

YAY: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olacak. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak, ortak problemlerinizin üzerine gideceksiniz.

OĞLAK: Bugün ilişkilerinizi gözden geçirerek aksayan yönlerini açığa çıkarın. Geçmiş olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ani aşkların başlangıcı ve bitişi bu dönemde karşınıza çıkabilir. Duygusal anlar yaşayacaksınız.

KOVA: Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Birtakım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

Haberin Devamı

BALIK: Sıradışı gelişmeler yüzünden daha fazla enerji harcamak zorunda kalacaksınız. Dinlendiğiniz zaman çok daha enerjik ve yaşadığınız olaylara mantıklı bakabiliyorsunuz. Bugün dedikodulu ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.